Facet z króciutkimi włosami wygląda bardzo dobrze. Bo jak widze te loczki, grzyweczki...jakie irokezy to agresor mi sie uruchamia.
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
A lysi Ci Sie podobaja?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
ja nie lubie gryczanej- fu ale ta biala jest supcio
Napisano Ponad rok temu
is bin łysy :E
no obecnie psudo faceci w legginsach i fryzem ala preslej i "made in huj wie co" to tylko pod ściane i z laczka w morde.
Pedalizm i gejoza wszędzie sie szerzy.
Ex ja mam co jeśc a ty nie kradnij w Bidronce bo juz twoje zdjęcie wisi na wejściu z podpisem "Experto złodziej wiórków kokosowych i pasztetu"
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem to zalezy od chlopaka i jego urody
Osobiscie lubie jak moj K jest ścięty na 0,3 albo 0,6 cm choc jak ma dluzsze to moge go zlapac podczas wiadomej aktywnosci
Napisano Ponad rok temu
Łysy pod warunkiem,że ma szeroką żuchwę i głebokie spojrzenie..oo
Użytkownik MAR edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Gramma w strokrotce kradnie od samego rana hahahaha a biedronce szukasz filetu z biedronki sadysto Ty!!! Zostaw te biedme stworzonka!!! Bandyto!!!
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
hahhahahha dobre Ania
Napisano Ponad rok temu
ty go łap za co innego a nie za włosy
głebokie spojrzenie hmm a to co to jest :E
żuchwa szeroka :E ja nawet nie zastanawiałem sie jaka ja mam rzuchwe ahaha czego sie człowiek nie dowiaduje
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Lubisz Aniu jajka zarosniete?
Napisano Ponad rok temu
Anka to by chciała zeby wacka nie było widac tylko tajga tundra i las deszczowy a FUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF JJJJJJJJJJJJJJJ
Ex do Tesco juz nie amsz wstepu za to jedzenie rodzynek za regałem z papierem toaletowym myslisz że w palcie da sie schować? A cie znaleźli biedaku teraz ci sie zbiera w biedronce też
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
szeroka żuchwa, czyli mocno rozbudowane gałęzie żuchwy
Napisano Ponad rok temu
dalej nie wiem o co ci chodzi ale mniejsza o to to znajdź koksa na dobrym cyklu oni zazwyczaj mają kwadratowe szczeny
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
szeroka zuchwa jest super mój jak ma tajge i tundre to ma tam takiego baobaba że hoho
Napisano Ponad rok temu
Szeroka rzuchwa bleeee.
Gramm w tesco jestem codziennie i widac tam list gonczy za Toba bo ukradles wazeline i uciekles... juz nie wnikam po co Ci byla ona.... hahhajaja
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
o taki zarost lubie
Napisano Ponad rok temu
No ja tez ale tylko w ziemie bo grzeje w twarz
Napisano Ponad rok temu
a jak koles jest tam wygolony to jak cipa a nie facet