No z tych części ciała też schodzi wiadomo hehe
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dupkę mam zajebistą nie jedna by taką chciała taka okrąglutka zgrabna i powabna ale ja chciałam moje grube sexowne dupskooooo
mój chłopak wczoraj powiedział, że figurę mam zajebistą tylko żeby była tamta dupka ale mówi, że nowa dupka mimo wszystko jest zgrabniejsza tylko wiadomo On lubi duuuże tyłki Jak się machała na nie powiem czym
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tam ważyłam tak 63- 64 kg i zeszłam do 52-53 kg więc jestem z siebie dumna (od października ) Tylko ja się pytam gdzie się podziały moje piersi i pupa
Aniu pamiętaj, że fajnie się pieści to co się w dłoniach mieści:P
"Never Back Down!"
Napisano Ponad rok temu
a ja wszystkim koleżanką dookoła układam diety i chudną 1 kg na tydzień, zadowolone jak cholera a jak mi przyjdzie ułożyć sobie to mam problem
Ja prowadzę teraz znajomą w redukcji. Dymaburn ciężko na nią działa bo ma autoimmunologiczne zapalenie tarczycy - Hashimoto, bierze dodatkowo hormon tarczycy Lewotyroksynę. Dorzuciliśmy teraz Clenbuterol i zobaczymy jakie będą efekty, tylko oszukuje mnie trochę przy diecie, bo wiem, że jej nie trzyma tak jak zalecałem
Napisano Ponad rok temu
a ja nie brałam żadnych specyfików
Napisano Ponad rok temu
moje koleżanki z dietą problemu nie ma gorzej z tren xd
"Never Back Down!"
Napisano Ponad rok temu
Życzę Wszystkim miłego dnia Ja zaraz lecę do chłopaka na kolejne aeroby
Napisano Ponad rok temu
moje koleżanki z dietą problemu nie ma gorzej z tren xd
U mnie to jest odwrotnie. Treningi są super, zawsze staram się dać z siebie na prawdę wszystko, ale ta dieta...
Albo podjadam śmieci, a więc słodycze, albo jem za mało i co tu ma rosnąć jak deficyt kcal robię.
Żeby jeść tyle ile powinnam muszę na prawdę się starać, posiłki rozplanować dzień wcześniej, wszystko kupić, uszykować w kuchni. Jak tego nie zrobię to improwizując jem 2 lub 3 razy na dzień.
Napisano Ponad rok temu
robię sobie aerobik i macham rękami, ale stwierdziłam, że lepsze będą efekty jeśli aerobik będzie z hantlami albo obciążnikami na ręce
Jak do aerobiku to chyba lepsze są obciążniki, swobodniej się z nimi ćwiczy. Ostatnio pisałaś, że z butelką ćwiczyłaś i na drugi dzień były zakwasy, więc od takiego obciążenia bym zaczęła. Nie wiem co to za butelka była (0,5l czy 1l czy jaka) , ale zakwasy świadczą, że ważyła wystarczająco
Napisano Ponad rok temu
U mnie to jest odwrotnie. Treningi są super, zawsze staram się dać z siebie na prawdę wszystko, ale ta dieta...
Albo podjadam śmieci, a więc słodycze, albo jem za mało i co tu ma rosnąć jak deficyt kcal robię.
Żeby jeść tyle ile powinnam muszę na prawdę się starać, posiłki rozplanować dzień wcześniej, wszystko kupić, uszykować w kuchni. Jak tego nie zrobię to improwizując jem 2 lub 3 razy na dzień.
Ja tak robię od 12 miesięcy Zazwyczaj posiłki przygotowuję tak na 2 dni żeby starczyło.
Dobrą opcją jest kupno pojemników próżniowych - wtedy, mięso, kasza, ryż wytrzyma bardzo długo po odciągnięciu powietrza z pojemnika
Zazwyczaj to ja mam takie "gwiezdne wojny" na stole
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
to było 1,5 litra
w sumie jeden hantel 1,5 kg dużo nie zapłacę
Napisano Ponad rok temu
Czołem Ekipa!
Pogoda wręcz idealna na święta Budzę się rano a tu śniegu nasypało dość sporo, dobrze że plusowa temperatura to może stopnieje do wieczora
Napisano Ponad rok temu
siema joł u mnie bez śniegu ale zimno i pada deszcz
"Never Back Down!"
Napisano Ponad rok temu
Siema Który ładniejszy różowy czy pomarańczowy ??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dwa fajne
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie to różowy
Użytkownik kuba95 edytował ten post Ponad rok temu
"Never Back Down!"
Napisano Ponad rok temu
Bierz dwa
Napisano Ponad rok temu
hehe to jakieś wyjście a w którym kolorze będzie mi lepiej ??
Napisano Ponad rok temu
Kolory oba fajne na lato, skóra opalona to wszystkie jasne ładnie się kontrastują. Ale fason bardziej podoba mi się ten różowy