Ale debil :E myśli że tak poderwie cokolwiek co nie ucieka na drzewo :E
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
hehe ale to było takie śmieszne
Stary chłop a podryw jak dziecko ![]()

Napisano Ponad rok temu
Po prosty wstydliwy facet też taki byłem na początku ale 28 lat to juz przesada kiedyś takie coś działało w moim przypadku jakoś zawsze pod koniec takie sytuacji udawało sie już ogarnąć do końca zamiast zacząć normalnie gadkę
to zwlekałem
ale z czasem nabiera sie pewności siebie po paru podejściach a on chyba stoi w miejscu tych sprawach hahaha
Napisano Ponad rok temu
nawet jakby podbił to bym go spławiła
więc może nie ma pewności siebie, bo każda tak robiła ![]()

Napisano Ponad rok temu
Albo na jaja to zrobił dla smiechawy ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
no to tak nie wyglądało... ale wszystko możliwe ![]()

Napisano Ponad rok temu
Jka spławiają trza próbować nie każdej moze sie podobać jedna spłąwi 2/ 3 /4 ale z 5 np może coś zaiskrzyć trza próbować i być śmiałym człowiek uczy siena błedach ![]()
Napisano Ponad rok temu
masz rację Dawid
Nie można się zrażać ![]()

Napisano Ponad rok temu
Lepiej iśc na panny lekkich obyczajów dasz raz i masz spokój taniej wychodzi :E no chyba że szukasz panny na stałe pukańsko :E
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
a Ty Gramm swoje
haha
w sumie to masz racje
tez mam jednego takiego kolegę, który ma takie samo zdanie ![]()

Napisano Ponad rok temu
Takie to chuj nie zdobywanie jak wiesz co robić to da szybciej niż myślisz a tak jestes świadom tego że zrobiłeś to swoją męskością a nie za kasę
W tym coś jest kobiety robią zawsze mają swoje gierki testują cie w róznych sytuacjach jak nie przejdziesz testów to cie spławi i przyjdzie nastepny z kim będzie kopulować to jest tak samo jak w dzungli samica wezmie silniejszego pewniejszego siebie mili panowie zawsze mają po dupie
tzreba umiec byc jednocześnie miłym i skurwielem ![]()
Można by pisac i pisac
Napisano Ponad rok temu
widzę, że Dawid to się zna
i z nie jednego pieca chleb jadł
haha w tym semestrze na wykładzie- cała aula ludzi ze 150 osób- a doktor przez mikrofon mowi: "... bo pani Ania to nie z jednego pieca chleb jadła..." haha a je się drę: "z jednego, z jednego
"
kobiety lubia pewnych siebie mezczyzn, ale faceci tez chyba lubia takie kobiety ![]()
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ja sie znam ??kazdy facet powiniec o tym wiedzieć ale trzeba doświadczyć tych testów o jakich mówiłem i gierek jest ich od chuja moja czasami mnie testuje i myśli ze nie wiem o co chodzi
ale ja wiem co mam robic i zawsze jest git
Przeczytałem z 2 artykuły ze sztuki uwodzenia i to faktycznie działa pare razy sprawdziłem se te metody na ulicy np jak zdobyć numer tel było cieżko ale na 5 podejśc miałem 3 oczywiście nie w swoim mieście bo moja by mnie zabiła
a te dwie tak sie sie spieszyły ze no nie dało rady nic zrobic
albo chciały mnie spławić
![]()
Napisano Ponad rok temu
Twoja by Cię zabiłaaa!!!!
przyjedź do Olsztyna użyj swojego wdzięku i zobaczymy czy dam Ci numer
![]()
a mało który facet się zna... faceta można tak łatwo sprawdzić, że szok - albo on jest "głupii" albo ma głupich kolegów ![]()

Napisano Ponad rok temu
Wiem Aniu dlatego tak mało facetów decyduje sie o taki podryw bo boja sie odrzucenia i porażki
Boże dostanie kosza ale trzeba wstać i iść dalej próbować
walka rodzi sukces proste ale nie ma co testy to normalna rzecz z byle kim babka sie nie umówi przejdziesz początkową fazę to i dostaniesz numer
a 1 randka to tez temat rzeka mozna gadac i gadac
Napisano Ponad rok temu
człowiek to ogólnie jest taki, że mimo, że ma partnera to się sprawdza czy jest atrakcyjny i czy może coś zdziałać jeszcze
ostatnio w autobusie taki koleś z dzieckiem się non stop na mnie patrzył i się uśmiechał
a taki przystojniak, że aż się speszyłam ![]()

Napisano Ponad rok temu
Dawid jak ci sie chce to se pokazuj męskość a jak mi sie nie chce wole iśc na łatwizne wiem że potrafie bo wiem
(dziewictwo straciłem lata temu i nie za kaske :E ) ale mi sie szczerze nie chce zdobywać. Laski testuja i to ostro ale jak ty je testujesz to jest foch i huj ot cała zryta kobieca systematycznośc i brak logiki :E
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Niestety Gramm życie tak wygląda ![]()
Napisano Ponad rok temu
całe życie to jeden wielki test ![]()

Napisano Ponad rok temu
dziś w SUROWYCH RODZICACH byla Gołdap ![]()