Ale debil :E myśli że tak poderwie cokolwiek co nie ucieka na drzewo :E
Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
hehe ale to było takie śmieszne Stary chłop a podryw jak dziecko
Napisano Ponad rok temu
Po prosty wstydliwy facet też taki byłem na początku ale 28 lat to juz przesada kiedyś takie coś działało w moim przypadku jakoś zawsze pod koniec takie sytuacji udawało sie już ogarnąć do końca zamiast zacząć normalnie gadkę to zwlekałem ale z czasem nabiera sie pewności siebie po paru podejściach a on chyba stoi w miejscu tych sprawach hahaha
Napisano Ponad rok temu
nawet jakby podbił to bym go spławiła
więc może nie ma pewności siebie, bo każda tak robiła
Napisano Ponad rok temu
Albo na jaja to zrobił dla smiechawy
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
no to tak nie wyglądało... ale wszystko możliwe
Napisano Ponad rok temu
Jka spławiają trza próbować nie każdej moze sie podobać jedna spłąwi 2/ 3 /4 ale z 5 np może coś zaiskrzyć trza próbować i być śmiałym człowiek uczy siena błedach
Napisano Ponad rok temu
masz rację Dawid Nie można się zrażać
Napisano Ponad rok temu
Lepiej iśc na panny lekkich obyczajów dasz raz i masz spokój taniej wychodzi :E no chyba że szukasz panny na stałe pukańsko :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
a Ty Gramm swoje haha
w sumie to masz racje tez mam jednego takiego kolegę, który ma takie samo zdanie
Napisano Ponad rok temu
Takie to chuj nie zdobywanie jak wiesz co robić to da szybciej niż myślisz a tak jestes świadom tego że zrobiłeś to swoją męskością a nie za kasę
W tym coś jest kobiety robią zawsze mają swoje gierki testują cie w róznych sytuacjach jak nie przejdziesz testów to cie spławi i przyjdzie nastepny z kim będzie kopulować to jest tak samo jak w dzungli samica wezmie silniejszego pewniejszego siebie mili panowie zawsze mają po dupie tzreba umiec byc jednocześnie miłym i skurwielem
Można by pisac i pisac
Napisano Ponad rok temu
widzę, że Dawid to się zna i z nie jednego pieca chleb jadł haha w tym semestrze na wykładzie- cała aula ludzi ze 150 osób- a doktor przez mikrofon mowi: "... bo pani Ania to nie z jednego pieca chleb jadła..." haha a je się drę: "z jednego, z jednego "
kobiety lubia pewnych siebie mezczyzn, ale faceci tez chyba lubia takie kobiety
Użytkownik ania2449 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja sie znam ??kazdy facet powiniec o tym wiedzieć ale trzeba doświadczyć tych testów o jakich mówiłem i gierek jest ich od chuja moja czasami mnie testuje i myśli ze nie wiem o co chodzi ale ja wiem co mam robic i zawsze jest git
Przeczytałem z 2 artykuły ze sztuki uwodzenia i to faktycznie działa pare razy sprawdziłem se te metody na ulicy np jak zdobyć numer tel było cieżko ale na 5 podejśc miałem 3 oczywiście nie w swoim mieście bo moja by mnie zabiła a te dwie tak sie sie spieszyły ze no nie dało rady nic zrobic albo chciały mnie spławić
Napisano Ponad rok temu
Twoja by Cię zabiłaaa!!!!
przyjedź do Olsztyna użyj swojego wdzięku i zobaczymy czy dam Ci numer
a mało który facet się zna... faceta można tak łatwo sprawdzić, że szok - albo on jest "głupii" albo ma głupich kolegów
Napisano Ponad rok temu
Wiem Aniu dlatego tak mało facetów decyduje sie o taki podryw bo boja sie odrzucenia i porażki
Boże dostanie kosza ale trzeba wstać i iść dalej próbować walka rodzi sukces proste ale nie ma co testy to normalna rzecz z byle kim babka sie nie umówi przejdziesz początkową fazę to i dostaniesz numer a 1 randka to tez temat rzeka mozna gadac i gadac
Napisano Ponad rok temu
człowiek to ogólnie jest taki, że mimo, że ma partnera to się sprawdza czy jest atrakcyjny i czy może coś zdziałać jeszcze ostatnio w autobusie taki koleś z dzieckiem się non stop na mnie patrzył i się uśmiechał a taki przystojniak, że aż się speszyłam
Napisano Ponad rok temu
Dawid jak ci sie chce to se pokazuj męskość a jak mi sie nie chce wole iśc na łatwizne wiem że potrafie bo wiem (dziewictwo straciłem lata temu i nie za kaske :E ) ale mi sie szczerze nie chce zdobywać. Laski testuja i to ostro ale jak ty je testujesz to jest foch i huj ot cała zryta kobieca systematycznośc i brak logiki :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Niestety Gramm życie tak wygląda
Napisano Ponad rok temu
całe życie to jeden wielki test
Napisano Ponad rok temu
dziś w SUROWYCH RODZICACH byla Gołdap