to do Pita
a ja siedze i przegladam obrazki na zaliczenie. Pomalowałam włoski na jasny braz i paznokcie- ale beznadziejnie, a nie mam zmywacza
Napisano Ponad rok temu
to do Pita
a ja siedze i przegladam obrazki na zaliczenie. Pomalowałam włoski na jasny braz i paznokcie- ale beznadziejnie, a nie mam zmywacza
Napisano Ponad rok temu
Odpada ów masażysta
A masz jakies inne kolory? Można dodac na serdeczny i kciuk jakiegoś mazgaja..hahha
Jeszcze chwile siedze i ide spac...
Użytkownik MAR edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie mam mazgaje kazdy paznokiec inny
Wspollokator mi kupil zmywacz- jestem uratowana
Napisano Ponad rok temu
Ja dziś tez odpadam ledwo łażę ma problem z palcem duzym u nogi a dziś jeszcze przywaliłem o próg drzwi, spuchł i nie da sie normalnie chodzić w robocie nafaszerowany olfenem siedziałem.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Przynajmniej w bólu i zmęczeniu nie jestem sama..miło.
Napisano Ponad rok temu
oj no to lipka to jest skutek duzych girek
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
A Ty kolejny atak zaliczasz...hahhaha?
Napisano Ponad rok temu
Atak z nienacka hahaha
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
szamka na jutro
Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
Pysznie wygląda A może założysz Swój dziennik treningowy?
Napisano Ponad rok temu
jak ogarnę trochę więcej czasu to pomyślę coś nad tym
Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
Trzymam kciuki TC
Napisano Ponad rok temu
Dzieńdoberek
Napisano Ponad rok temu
Co tam Aniu?
Napisano Ponad rok temu
a nic
Dzis mialam jedne zajecia na 8, pozniej przyjechalysmy z moją Marta do mnie na stancje i do 17 robilam jej dekoloryzacje i farbowanie (wyszlo idealnie) pozniej sprzatalam, bo jutro siostra ze szwagrem przyszlym przyjezdzaja , pouczylam sie, pomalowalam paznokcie, umylam sie i zaraz film obejrze
a co u Ciebie?
Napisano Ponad rok temu
A ja właśnie szykuję się do boju
Napisano Ponad rok temu
a ja dzis wstalam o 14:30 i spojrzałam na zegarek , i powiedziałam: To chyba zart
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Icykl-tylko bez spamu:) |
Sterydy i Prohormony |
|
|
0 użytkowników, 18 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu
UkaniU - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
EXPERTO - Ponad rok temu