Królestwo SPAMU "Wolna gadka" - Zastępca ShoutBoxa!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zależy też co chcesz na tym rowerze robić czy raczej szosa czy raczej teren bo tutaj kwestia dobrania opon, chociaz niektorzy uważają że na asfalt nie ptorzebne cieńsze opony i wala na kostce grubści 2.5.
Jeżeli już miałbym coś polecić to merida. rowery bardzo chwalone i chyba niezawodne(sam nie mam, ale właśnie na nowy sezon chce sobie prezent sprawić) Rozmiar ramy musiałbys sam dobrać bo to zalezy od wzrostu. koła najlepsze będą 28, 24 biegi i samo sie jedzie. Jeżeli nie merida to kross. Jeżeli planujesz zamontować sobie bagażnik w rowerze to żeby nie było z tyłu tarczy tylko zwykłe hamulce szczękowe bo na tarczy trzeba się troche p[omęczyć a i tak nie zawsze da sie złożyć ten bagażnik, a z drugiej strony tarcza ci sie delikatnie wykrzywi i już obciera, smyra, piszczy chujorstwo i do wymiany cała tarcza bo nie naprostujesz
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Ex chyba zapodałeś pytanie, które wszystkich jakoś wyciszyło.
Ja już po treningu i kolacji Zadowolona, bo właśnie sprawdzałam wyniki meczów i pyknęłam 113 eurasow w zakładach
Jutro będą zakupy
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Tak na poważnie Pit ty sie nie bój Natka nie wydaje sie na głupią dziewczynę wiec na pewno rozważnie wyda wygrana kaskę
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to czekamy na zdjęcia, jak w nich wyglądaszJa nie ciuszki i nie buciki...piekny pas i rękawice usztywnione w nadgarstkach...a co
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie to cały dzionek w domu gotowałem Rosołek i takie tam
Już chce brać sie za te Suple co stoja i czekają ale to już jutro i w koncu tren !!!
Napisano Ponad rok temu
A jutro Klata + triceps