łapcie moja fote na redukcj masy pitbull 20 pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozumiem że po 1 cyklu się nie odblokowywał, ma wogóle pojęcie o koksie? bo z tego co piszesz to Ty mu nie podpowiadasz (i dobrze), a chłopak sobie jescze krzywde zrobi, skoro się już zdecydował to przynajmniej przylookaj jak to dawkujeale teraz bieże deka i ome i obiecał odblokowanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
po1szym nawet bez odbloku
MASAKRA
ja pier.ole kamikadze boski wiatr - krzyz mu na droge...
nigdy w zyciu nie dalbym mlodszemu bratu w takiej sytuacji za koks siem brac -> predzej bym go spral wybijajac mu to z glowy...
NIE DA SIE z tej foty nic ocenic - niedosc ze slaba jakosc to jeszcze z jakiejs dziwnej perspektywy...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro 3msie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nikt tu nikogo nie obraża ani źle nie życzy, chcemy tylko pomóc nic więcej, po to jest foum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no raczej... nikt na forum nie jest w stanie zmusic kogos do wypowiadania sie %-)))nikt k**** nie kazał ci sie wypowiadac czego nie wolno a co wolno
a k**** zrobilem to bo uznalem za stosowne - toz to glupota pierwszej proby - kurwa nie rozumiesz, ze jak tak dalej pojdzie to pochowasz brata !!!!!????? to nie jest czcze gadanie!!
myslisz ze jak jacys kupumple/znajomi brali/biora i nic wielkiego sie nie dzieje to tak bedzie wiecznosc ?? ze stery nie maja skutkow ubocznych a cale to gadanie to jedna wielka bzdura ??
to skad sie iora kafary 20lat po 2och zawalach ??
nie kazdemu uda sie tyle wytrzymac, nie kazdego los bedzie szturchal 3razy zeby go w koncu zabrac!!!!!!!!
ale moglby miec jakbys sie postaralto ze on brał koks to nikt nie mam wpływu
wielki chuj mnie to obchodzi - czy dalby mi rade... moze. i co w zwiazku z tym ?? a no tak dalby mi rade.... to wszystko usprawiedliwie. niech dalej bierze stery - niech placze i pluje sobie w brode za 10 lat gdy nie bedzie juz normalnie funkcjonowal !!!!!!!!!17 lATEK DAŁ BY CI RADE BO TERNUJE BOX NA GWARDI O 14 RPKU Ż\YCIA I JES SZAMOWAN W WARSZAWIE
na pewno kurwa zle zycze twojemu bratu !!!! w koncu odradzam mu sterydy podczas dojrzewania... masz racje - zle mu doradzam i zycze jak choleraavanger napewno źle nie życzy twojemu bratu
a jak do kurwy nedzy mozna pomagac w takim temacie ?? zdjecia ciulowate nie do oceny - nic z nich konkretow userowi nie powiesz [poza ta twoja sprzed roku - plecy - dobra byla]forum jes po to żeby pomagac a nie pisać bzdury
a wiec moze jednak moje wkur.wiajace cie wypowiedzi odniosly jakis skutek ??a jemu jutro wybije te koksy z głowy każe mu stać w siłowni ciagle i jakoś go zkontroluje
pierdole to -
ZAPAMIETAJ TYLKO ZE JAK TWOJ BRAT [TY ZRESZTA PRAWDOPODOBNIE TEZ] BEDZIE MIAL W PRZYSZLOSCI ZAJEBISTE PROBLEMY ZE ZDROWIEM KTOS CIE JUZ WKURWIAL NA JAKIMS TAM FORUM; AVANGER CZY JAK MU TAM....
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]