100PLN gratis w Unibecie
Napisano Ponad rok temu
Osoba, którą JA polece po zarejestrowaniu i dokonaniu pierwszego depozytu automatycznie dostanie bonus w wysokości 100% wpłaconej sumy aż do 100 złotych.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , oczywiscie to jest dla osob ktore graja w zaklady bukmacherskie:)
zmieniłem kolor zeby sie z regulaminem nie zlewało mam nadzieje ze sie nie gniewasz - dyndel
Napisano Ponad rok temu
P.S. widze ze na tym forum jest malo osob interesujacych sie bukmacherka
Napisano Ponad rok temu
za sie w to bawilem..ale
trzeba jakies konta zakaldac itp.
niemam czasu na takie cus.
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
ja tam sie bawie w te klocki bo potem za co mam :564:
Napisano Ponad rok temu
Ale to wieczorem najwyzej na gadulcu - bo teraz nie mam czasu.
A przyda mi sie konkret kasa, potrzebuje sporo...
Napisano Ponad rok temu
tylko wiesz tam tzreba najpierw swoje wsadzic 100 i wtedy sie dostaje 100 , poem musisz to w zakladach obrocic 3-krotnie tj, musisz na zaklady wydac 600 PLN i dopiero wtedy mozna wyplacicA przyda mi sie konkret kasa, potrzebuje sporo...
Napisano Ponad rok temu
gbymy byl stratny na tym interesie to bym nie gral a gram caly czas , a ile zyskalem... na powaznie gram od pazdziernika..... zyskalem .... ciezko to policzyc ale tak ze 300 miesiecznie lekko wychodzilo ( teraz mam okres kiedy slabiej idzie ale zawsze na plus )Adasko: a ile już straciłeś, a ile zyskałeś??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ekhm..... powiem Ci jedno to zlodzieje , niedosc ze gola na podatku to jesczce kursy nizsze i oferta ubozsza, a tak jak gram w necie usiade sobie przed kompem , poogladam statystyki itp. i jest eleganckonie ma to jak tradycyjnie przejechac sie do profa albo mixa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zaczekam na wiosne.. bo na hokeyu malo co sie znam.. pozatym niespodzianki sa...
na PN miałem na + 500-600zł później zaczely sie niespodzianki i zostało 140zł na +
Napisano Ponad rok temu
niestety ja juz sam praktycznie nie gram , czasami cos tam postawie...... musze sie odzwyczaic bo za duzo czasu mi to zajmuje , analizowanie meczy i stawianie ich i nie mam kiedy sie uczyc a musze cos zaczac czytac czy cus bo bdzie lipa do konca stycznia mam zamiar calkowicie to rzucic i powrocic dopiero po maturkachAdasko: zrobimy tak, zainwestuje 100pln, a ty mi pomożesz wyjąć z tego 600pln ;P
Napisano Ponad rok temu
CZY TO MOŻLIWE ŻEBY TO BYŁO AŻ TAK PROSTE? :562: :551:na + 500-600zł
Napisano Ponad rok temu
proste jest wtedy kiedy nie ma niespodzianek jak sa niespodzianki a coraz ich wiecej wiecej kombinacji i korupcji nie tlyko w POlsce to i czasami budrzet mozna ladnie uszczuplic