proszę o pomoc-redukcja wagi
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do działu Fitness, już powstał, pozdro
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) ograniczenie jedzenia nie musi sprawic ze schudniesz [wiesz, ze zawodnicy sumo jedza raz dziennie ? ]
2) mozesz i jesc o 24 tylko musisz jesc madrze
pozdro
Napisano Ponad rok temu
musisz znalezc czas na trennigi przynajmniej 3x w tygodniu, bo bez tegoCzy możecie dobrac diete na redukcje wagi? Kobieta , 28 lat, 156cm, 50 kg; niestety praca siedząca, mało czasu na ćwiczenia, raz w tygodniu salsa i może wykroję jeszcze godzine na basen...z góry dziękuje za pomoc :570: :570:
ukladanie diety w twoim przypadku to bezsens :>
pozdro
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HAHa anar :Dgkamilla, wlasnie przeczytalem Twoja pierwsza wypowiedz:P dalej nie chce mi sie czytac
Dlaczego 3 razy w tygodniu musi ćwiczyć? Przecież to nie jest reguła.
Równie dobrze może ćwiczyć dwa razy w tygodniu.
Wiadomo, że 3-4 razy było by najlepszym rozwiązaniem, ale nie każdy może poświęcic tyle czasu na takie przyziemne sprawy jak swoje ciało
Kamila poczytaj o CKD, jest na forum. Ja dalej proponuje ci kopenhaską, ale zrobisz jak zechcesz, pozdro
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Bez aktywnosci nie schudniesz i naprawde nie ma sensu rozpisywac diet, bo one doprowadza Cie jedynie do frustracji :> wczesniej czy pozniej :>
uwierz mi naprawde wielu kobietom juz pomagalem - zadreczaly mnie na gg czy e-mailami, niektore tez prywatnie;-) - byly ogromnie zmobilizowane - byly gotowe rozdzielic na kilka porcji paczke ryzu i [tylko!] to jesc byleby schudnac - byla tez jedna [pozdro agata z katowic %)] co jadla dziennie 500kcal i biegala codziennie kilka kilometrow i tez nie osiagala tego co chciala :> tzn. schudla i to sporo, ale jak sie domyslacie nie utrzymala wyniku dlugo, bo organizm zmusil ja zeby zmienila swoj dotychczasowy tryb zycia - minal miesiac dwa, a wszystko wrocilo do normy ;]
By naprawde schudnac zmiany trzeba wprowadzac stopniowo i madrze, dlatego tez musisz spelnic pierwszy warunek o ktorym pisalem
min 3x w tygodniu trening tzn - aktywnosc fizyczna ;-)
bo wiem, ze kobiety zwykle z checia przechodza na roznego typu diety [nawet te najbardziej ekstremalne], ale jezeli chodzi o wysilek fizyczny to tylko bardzo mala czesc sie decyduje :>
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rowniez wg mnie dieta bez aktywnosci fizycznej mija siem z celem - no coz spojrzmy prawdzie w oczy... kiedy chcesz spalac ten tluszczyk ?? -> podczas wysilku, aktywnosci fizycznej. 3xtyg byloby super i jesli na prawde ccialabys cos w swoim ciele zmienic, ez grozby efektu jo-jo i innych glupich przypadlosci jakich mozna siem nabawic stosujac rozna dziwne diety, nie powinno to byc problemem... [wystarcza dyscyplina, samozaparcie] Ja mam w tej chwili sesje, 0 czasu na cokolwiek, ciezkie studia, ale i tak wroce na silke bo nie satysfakcjonuje mnie aktualny wyglad [szczegolnie wiedzac jak siem wygladalo bedac w fomnie]
diety kopenhaskiej nie polecam... jak juz wspominalem jestem przeciwnikiem takich diet
raz moj kolega gdy poprosil mnie o pomoc w rzuceniu cialka: zrzucil 12kg w 9-10tyg, zero efektu jo-jo [przestal chodzic na silke z roznych wrgledow], laktycznie rzytyl jakies 3kg, ale tego niedalo siem uniknac przy jego tryie zycia [chlac wielki :D] teraz utrzymuje wage bez problemu na poziomie +3-4kg [nie dbajac o to of korz :P]
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]