Problem- nie radze sobie kur**!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panowie jak ja mam sobie poradzic z zazdroscia?Moja pani chce sie spotkac z kumplem z ktorym kiedys pracowala (chce sie z nim spotkac w domu)
Jestem kurwa zazdrosny o to tak ze huj...
Powiedzialem ze typa polamie bo kurwa nawet nie zapytal cona to jej chlopak.Ona powiedziala ze on nawet nie wie ze ona ma chlopaka
Moja byla tez tak robila i tak sie wkurwilem ze sam nie wiem co mam zrobic....
KURWAAAAAAAAAAAAAA......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mówiłem jej o tym.ale ch***...musisz pogadac przedewszystkim z babą zeby powiedziala gnomowi ze jestescie razem
wiem....jezeli gosc nie bedzie wiedzial ze nie jest wolna to moze chciec zrobic glupstwo
kurwa aż mi się płakać chce...
Napisano Ponad rok temu
że nie powiedziała...a ogólnie to do niej jakoś nie trafiaI co ona na to?
Napisano Ponad rok temu
np. podwójnietylko uwazaj zeby nie wpasc
Ja mam inną sytuacje - kręce z panną 4 latka młodsza - ale co tam...
Napisano Ponad rok temu
)
A odnośnie twojej panny - to dla mnie śmieszne jest - spotykać się z kolegą w domu! Szczegolnie jak sie kogoś ma - jakby go traktowała jak kolege - to by:
1 - powiedziała ze ma kogoś
2 - nie umawiała się w domu
Z ciekawości - u niej w domu czy u niego?
Sorry Tigre - takie moje zdanie.
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie jak? bo mam czesto tak samoPanowie jak ja mam sobie poradzic z zazdroscia?
WBD czyli ile ona ma lat?Ja mam inną sytuacje - kręce z panną 4 latka młodsza - ale co tam...
kurde jest 6rano i od 2godzin spac nie moge.. moze to przez to ze ustawilem sie z byla i kminie czy napewno dobrze zrobilem.. hmm.. ale co tam..
heh.. a jak juz nie spie to napisze to czym juz dawno chcialem sie podzielic..
jest to kolejny przyklad na to jakie to dziewczyny sa falszywe..
otoz moja panna ma super przyjaciolke taka zawsze wszedzie razem w szkole w lawce na imprezy po szkole mieszkaja w jenaj klatce jedna pod druga i zadna nie da powiedziec o drugiej zlego slowa a tu moja panna zaczyna byc ze mna i czego sie dowiaduje.. ze gdy jej "przyjaciolka" miala chlopaka takiego ze w huj byli razem klocili sie czasami ale zawsze wracali "taka wielka milosc z podworka" i ta jej przyjaciolka opowiadala mojej pannie co z nim robi jak to dziewczyny itp. to i teraz najlepsze moja panna tez do niego chodzila przez pewnien czas bo kurwa zeby raz to rozumiem zdazylo sie dwa tez ale kurwa jak tak do chlopaka przyjaciolki to mnie kurwa rozjebalo.. powiedziala mi tez ze jestem pierwsza osoba ktorej to powiedziala bo juz wytrzymac nie mogla.. ostatnio tez sie dowiedzialem ze dzwonila do tego typa (tu dodam ze znam go bo mieszka obok mnie ale sie nie lubimy kurwa ) i jak sie dowiedzialem byla wczoraj z chlopakami na osiedlu o czym nic nie wiedzialem a pozniej on ja odprowadzal co lepsze nastepny watek w piatek byla na imprezie co nic o tym nie wiedzialem i jak sie dowiaduje przelizala sie z jakims typem i ze jej sie to podobalo no to kurwa mysle sobie ladne dawaj pojechalem wczoraj wieczorem pogadac z nia to tez sie nie przyznala.. a apropo przyznawania sie to wjebala sie kiedys jak mi powiedziala "chodzila z takim dawidem 8miesiecy i huj nastaly wakacje wyjechal chlopaczek na 2tygodnie jak to ona powiedziala nie mial ja kto zaspokoic to sie zaczela bawic i co najlepsze powiedziala ze ona w zyciu by sie mu nie przyznala wakacje by sie skonczyly to by dalej byli razem tylko jej przyjaciolka sie wygadala" o k.u..r.w.a dzisiaj sobie przemyslalem caly ten nasz zwiazek i w huja zadna panna mnie nie bedzie robila huj ze jest zajebista ale.. trzymam ja do wyruchana i nara sz.m..a.t.o a dzisiaj bez zachamowan wyrucham byla
Napisano Ponad rok temu
Postaraj sie ich nie traktowac jako dziewczyny lecz jako przygode...
Wiem bo sam mialem podobnie
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie nieciekawa dziewczyna...
A mi się dziś śniła natalia, heh - co za zryty sen, że ją z kuzynem na 2 baty
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiscie zrytyA mi się dziś śniła natalia, heh - co za zryty sen, że ją z kuzynem na 2 baty
WBD zapomniales odpowiedziec ile ma lat albo przyznac sie nie chceszJa mam inną sytuacje - kręce z panną 4 latka młodsza - ale co tam...
Napisano Ponad rok temu
A co do ciebie gosciu to ruchaj ile mozesz ja bym nigdy takiej okazji nie zmaronowal...
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
lol
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
andi17nastaly wakacje wyjechal chlopaczek na 2tygodnie jak to ona powiedziala nie mial ja kto zaspokoic to sie zaczela bawic i co najlepsze powiedziala ze ona w zyciu by sie mu nie przyznala wakacje by sie skonczyly to by dalej byli razem
takiej mendzie od razu leb bym urwal to jest panna?
bez obrazy ale dla mnie to zwykla bicz
co do zazdrosci to chyba kazdy z nas jest taki w duzym lub wiekszym stopniu
a co do Ciebie andi17 to laduj ja ile wlezie i won!!!
pzdr.!
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
silke leczyc rany
do czasu...
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Zapomniałem 16 (znaczy ja mam rocznikowo 20, a ona 16 - rocznikowo).WBD zapomniales odpowiedziec ile ma lat albo przyznac sie nie chcesz
Uff jutro dzień wiosny Wolne od szkoły i od rana z panną ))
Eh... rzekomo jakiejś dupeczce ze szkoły sie spodobałem Jaki polew (i wiem której - nawet fajnie wygląda ).
Napisano Ponad rok temu
ehhh...qwa a ja musze jechac do szkoly na jakis konkursWolne od szkoły i od rana z panną
nauczycielka mnie zapisala bo powiedziala ze sie orientuje w zyciu
Napisano Ponad rok temu
o chlopie w tym momencie zastanowilbym sie czy nie nosze rogow !to mi powiedziala jak juz ze soba bylismy
przeciez rownie dobrze moglo spotkac to Ciebie! Ty bys o tym nic nie wiedzial a ona przeciez i tak w zyciu by sie nie przyznala ! no ale skoro mowisz ze troche sie bujnales w niej to co poradzic ? ale ja nie wiem czy juz z taka bym chcial byc
ale szacuneczek stary!
pzdr!
--
Powrot