Kasyna internetowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ostatnio ladnie idzie mi na kasynie w 4 dni 100 euraczy zagarnolem prosciutkim sposobem na ruleteczce , tam sie nie da przegrac przynajmniej ja nie wiem jak
Napisano Ponad rok temu
Ja to raczej traktuje jako zabawe bo jako takich pieniędzy nie da sie wygrać...
Próbowałem namówić starszych zeby założyli rachunek u bukmachera ale sie nie chieli zgodzić... ale jeszcze 4 miechy i załoze na siebie..
Napisano Ponad rok temu
W STS czyli nie w internecie - bylem ponad 600zł na +
i pycha mnie wciągneła 2 kupony po 200zł i nie weszło...no i wkoncu zostało 100zł które wpłaciłem na buka internetowego.. no i teraz jestem 240zł na +... zawsze jest na odżywki i nie ma bulu jak sie nie przyswoja tylko pojda z moczem łatwo przyszło łatwo poszło
hehe
Napisano Ponad rok temu
ja tam sie nie pytalem wziolem od starszej dowod i zalozylem na nia konto swoja kase wplacilem i tyle..... kiedys cos tam mieli watpliwosci ale szybko je rozwialem wyplacaja darmowy bonus od buka internetowego i ostatnio bardzo fajnie mnoza i wyplacajac troszke $$Próbowałem namówić starszych zeby założyli rachunek u bukmachera ale sie nie chieli zgodzić... ale jeszcze 4 miechy i załoze na siebie..
cris jak bedziesz chcial konto zalozyc u jakiegos buka to wal do mnie to w niektorych moge jakiegos gratisa zalatwic
skiera u jakiego buka grasz :>
Napisano Ponad rok temu
Adasko a ty jakie rezultaty osiagasz :> mam nadzieje ze + ?
Ja załozylem konto na siebie.. inna data urodzenia tylko...taty wpisalem...powiem ze mi sie imie pomylilo jak cos polecam sposob hehe
Napisano Ponad rok temu
każdy uzależniony tak twierdzi... :556:jak niechce grac to przestaje
Napisano Ponad rok temu
jak by byly na minus to bym nie gralAdasko a ty jakie rezultaty osiagasz mam nadzieje ze + ?
Ja załozylem konto na siebie.. inna data urodzenia tylko...taty wpisalem...powiem ze mi sie imie pomylilo jak cos polecam sposob hehe
ja juz ma 18-tke wiec nie mam problemow z tym
adasko napisał/a:
jak niechce grac to przestaje
każdy uzależniony tak twierdzi...
niestety rozczaruje cie nie jestem uzalezniony a tak robie jak pisze
Napisano Ponad rok temu
co grac i takie tam...
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie da sie opisac jak grac.... musisz sobie zalozyc konto i grac... na poczatek polecam internet. W banku zakładasz rachunek wplacasz 50 zł i z tego grasz
Napisano Ponad rok temu
a po co konto w banku? zeby wplacici kase nie tzreba konta w banku , konto w banku sie przydaje w momencie kiedy chcesz wyplacac kase ( niestety wiele osob do tej opcji nie dochodzi)W banku zakładasz rachunek wplacasz 50 zł i z tego grasz
[ Dodano: Pon Paź 10, 2005 4:10 pm ]
na poczatek to ja polecam dlugopis i kartke papieru , stawiac sobie na kartce itp. a tak na sam poczatek to polecam miesiac ogladania i sledzenia wynikow i statystyk sportow ktore bys chcial obstawiac a wtedy brac sie za prawdziwe obstawianiena poczatek polecam internet