Meta 2-1 cykl ?
Napisano Ponad rok temu
bralem trzy razy w zyciu mialem cykl albo cykliki jak kto woli
raz to 5 omki samej to nie cykl tylko ludzka glupota po której jeszce mi spadlo bo przed tymi 5 cioma sztukami omena bralem kreatyne z jaka stam odrzywaką potem 200 mety polskiej z 10 strzalami omki no a potem 18 omki z 300 metki i ani razu sie nei odblokowywałem ani nie jadlem zadnej kreatyny ani nici tak kur...wlansie mi wszystko lecial przygotowywalem sie do zawodów sile miałem sakrócka urosłem prawie 45 włapie mając 16 lat to chyba nie jest żle.......ale teraz to ciezko dostac rózne tematy ....
Napisano Ponad rok temu
czytam te posty i własnie ja tak robiłem
bralem trzy razy w zyciu mialem cykl albo cykliki jak kto woli
raz to 5 omki samej to nie cykl tylko ludzka glupota po której jeszce mi spadlo bo przed tymi 5 cioma sztukami omena bralem kreatyne z jaka stam odrzywaką potem 200 mety polskiej z 10 strzalami omki no a potem 18 omki z 300 metki i ani razu sie nei odblokowywałem ani nie jadlem zadnej kreatyny ani nici tak kur...wlansie mi wszystko lecial przygotowywalem sie do zawodów sile miałem sakrócka urosłem prawie 45 włapie mając 16 lat to chyba nie jest żle.......ale teraz to ciezko dostac rózne tematy ....
Pisz ze slownikiem ...
Ladnie Ci na glowe siadlo ...
REDUKCJA
Napisano Ponad rok temu
Przeczytaj regulamin.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
16latek który już wdupił 500 mety, 27 omki. 45 cm w łapie
to chyba już jesteś wrakiem... :570:
Napisano Ponad rok temu
Mówcie mi Urban
Napisano Ponad rok temu
i tu sie grubo mylisz....nie jestem wrakiem ...a wsumie zjadłem kolo 1000mety a 0mki 33 sztuki i mi sie nic nie dziej ale przyznaje sie do błedu jadłem "jak amator kiszonej kapusty" bywało tak ze jadłem samą metke tylko ze dużo lecial bo nigdy nie nie brałem nic na odblokowanie ....Jeszcze pytasz :PPP
Napisano Ponad rok temu
barabaz 18, masz jeszcze jądra?? staje Ci pyta?? produkujesz jeszcze nasienie??nigdy nie nie brałem nic na odblokowanie
Guest_FuR!0z0_*
Napisano Ponad rok temu
POZDRO
Napisano Ponad rok temu
Guest_FuR!0z0_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nie komentuj i nie odkopuj starych tematów bo to się robi irytujące... :569:ze sie wogole nie oplaca kometowac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu