Skocz do zawartości

Zdjęcie

TAK NAS POLAKOW WIDZA !!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
72 odpowiedzi w tym temacie

BLUE_ARMY
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4535 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:KM, ALP, Diving

Napisano Ponad rok temu

Re: TAK NAS POLAKOW WIDZA !!!
Widze ze straszne prowakcje leca z krajów wschodnich..
Ale coz polska krajem dominujacym intelignentym i homorowym..
i dobrze zareagowaą.. oby z tego nie powstawł zednej konflikt militarny

a Co do Pana BODYGUARD to ..
nie udzielam takich informacji..
gdzyz nie jestem upowazniony 8)
  • 0
ON
NBII + Shock + BCAA MC + Mio

It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory

reynevan88
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1834 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:kobiety :D

Napisano Ponad rok temu

oby z tego nie powstawł zednej konflikt militarny

a bardzo mozliwe ze takowy konflikt powstanie...
  • 0

...::: LOVE EACH DAY :::...

WBD

ziomal

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4088 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:(: Cezar Project :)

Napisano Ponad rok temu

Panowie... białoruś - to byłby pikuś... gorzej z ruskimi - tego to tam wchuj jest... nawet nasze "koksy" z nimi nie dali by rady.
Ja bym wysłał kwaśniewskiego przeciwko łukaszence i cimoszewicza przeciw putinowi - a co...

• 0

BODYGUARD
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 7885 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:Motoryzacja, kompy,sztuki walki, sex, kobitki, książki fantasy,muza techno

Napisano Ponad rok temu

Niestety jeśli chodzi o cimoszewicza to podejrzewam
że dostałby po mordzie od putina bo tamten był w kgb
a cimoszewicz trenował tylko "mięsień piwny" :mrgreen:
  • 0

Narcotic
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 128 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

co sie dziej na tym swiecie to nie do pomyslenia !!!
pozdro :? :?
  • 0
[glow=green]==NARCOTIC ® [/glow]

neo1307
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Najgorsze jest jednak to ze z naszych odwiecznych wrogow (niemcy) probuja zrobic naszych przyjaciol, a sprawe bialorusi powinien jak najszybciej rozwiazac nasz rzad bo jak widac UE nie ma zamiaru nam pomagac (tacy przyjaciele) !!
A dlaczego polski rzad nic nie robi? A po co? Przeciez dotychczas w Polsce rzadzili potomkowie ludzi odpowiedzialnych za niszczenie Polski po II wojnie swiatowej. Dlaczego ich dzieci mialoby obchodzic dobro narodu polskiego?? I to od nas zalezy co o nas mysla inne panstwa dlatego musimy wybierac odpowiedzialnych przedstawiceli w rzadzie abysmy nie musieli sie za nich wstydzic i aby nie pogorszyli jeszcze bardziej naszego wizerunku na swiecie!! I nie trzeba moze nikogo bic, choc moze to przynioslo by szybsze efekty 8)
  • 0

BODYGUARD
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 7885 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:Motoryzacja, kompy,sztuki walki, sex, kobitki, książki fantasy,muza techno

Napisano Ponad rok temu

A wiecie że jak już jesteśmy przy rządzących Polską to tak
naprawdę rządzą nami niemal sami żydzi!!!???
Mam taką książkę o żydach i tam są wymienieni polscy politycy którzy są żydami lub mają żydowski korzenie włos się na głowie jeży same żydy w Polskim rządzie!!!
i nie powinienem tego pisać...
ale nawet prezydent miał za ojca żyda...

I JAK MA BYĆ DOBRZE W POLSCE JAK POLACY NIE RZĄDZĄ TYM KRAJEM???
  • 0

dyndel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2498 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

babcia mi o tym mowila jak bylem jeszcze kajtkiem...ale taka prawda
  • 0
''... są oni z kamieniami w rękach ... ulica, która przed nikim nie klęka ...''

reynevan88
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1834 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dlatego musimy wybierac odpowiedzialnych przedstawiceli w rzadzie abysmy nie musieli sie za nich wstydzic i aby nie pogorszyli jeszcze bardziej naszego wizerunku na swiecie!!

naprawde wierzysz ze znajdziesz takich ludzi w polskim rzadzie? kazdy porzadny i uczciwy czlowiek nawet tam sie nie pcha bo wie ze jakby zaczal bawic sie w te klocki to od razu stalby sie zaklamanym i w ogole... samo bagno...

a co do zydow w polskim rzadzie to dawno o tym wiedzialem... jak sobie nawzajem to pomagac potrafia ale naszym panstwem rzadzic nie potrafia!

a co do UE to ja nie wierze w zadna ich pomoc... dlaczego kazdy tak traktuje polakow? gdyby to np. Francja popadla w jakis konflikt z innym panstwem to napewno od razu cala UE stawalaby na glowie zeby to jakos rozwiazac... ale co ich bedzie obchodzic jakas tam Polska...

jednym slowem chujnia!
  • 0

mistrzu84
  • Użytkownik
  • Pip
  • 45 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Z Polski chętnie bym wyjechał bo tu nie ma przyszłości. Mój kraj tak szanuje, że na wybory jedne i drugie nie pójde Jak głupia kaczka zostanie prezydentem to będziemy mieć druga Białoruś, Kube, Koree.'' Rządy polskie są prostytutką USA '' - z tym się akurat zgodze. Liżemy pupe amerykanom ( np. Operacja Irak ) a oni nas głęboko w pupie mają - nawet nie wiedzą gdzie Polska leży na mapie, nawet wiz nie mamy itp. Przeczytajcie opinie na temat Polaków polskich amerykanów - szydzą z nas :). W każdym kraju żyją ludzie i taborety więc nie można mówić, że Szwaby są bee. Nie można całe życie żyć przeszłością. Co młody niemiec ma do tego, że jego dziadek mordował żydów ? Czy jak Wasz ojciec kogoś zamorduje to Wy też musicie to zrobić ? Wasi dziadkowie też mordowali żydów w Jedwabnem. Za niemcami to jesteśmy 100 lat za murzynami - pewnie każdy z Was chciałby mieszkac i pracować w Dojczach. " Szwaby mówią o Polakach złodzieje'' - akurat jest to prawdą, Polak na każdym kroku kradnie i kradnie ile wlezie. Nasz kraj jest skorumpowany (Kościół, Sejm, Służba zdrowia, PZPN, ogólnie polskie firmy, zwykli ludzie itp ) - wszędzie machlojki i afery.
Jak wyjdziesz w nocy sam na ulice to dostaniesz wpierdol i Cie okradną. Pod każdym sklepem żule i dzieci ulicy ( patrzą tylko co tu ukraść lub komu tu wpierdolić z nudów). Coraz więcej w naszym kraju gwałcicieli, pedofilów, mordeców, ogólnie różnego rodzaju zboczeńców ( wystarczy wejść na czat: sex, na 900 ludzi 850 psycholi, niedorozwoji itp)

Podsumowując:
Za co mam szanowac wszystkich Polaków ?
  • 0

reynevan88
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1834 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dobrze powiedziane... tylko jesli kazdy bedzie potrafil tylko narzekac a nie bedzie robil nic w kierunku poprawy sytuacji naszego panstwa i naszej przede wszystkim... naszego wizerunku w oczach obcokrajowcow to daleko nie zajdziemy...

[ Dodano: 04-08-2005, 10:41 ]

Za co mam szanowac wszystkich Polaków ?

za to ze walczyli za nasz kraj... ze potrafili oddac zycie po to aby taki kraj jak Polska istnial na mapie... a widac jak teraz doceniaja to zauwazeni przez Ciebie zule... dlaczego widzisz same zle rzeczy... wsrod niemcow potrafisz dostrzec dobrych ludzi a wsrod polakow nie potrafisz?
  • 0

BODYGUARD
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 7885 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

za to ze walczyli za nasz kraj... ze potrafili oddac zycie po to aby taki kraj jak Polska istnial na mapie...
ŚWIĘTE słowa

a od siebie dodam że nigdy nie powinniśmy zapominać o naszej Historii
bo dzięki temu że nasi przodkowie oddawali życie za Ojczyznę my możemy teraz siedzieć sobie spokojnie w niepodległej POLSCE i wypisywać na tym forum że niby to nie powinniśmy wiecznie żyć tylko przeszłością...

Kochajcie i szanujcie nasz kraj bo kto jeśli nie My ma to czynić...?
  • 0

neo1307
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 65 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

W polskim rzadzie sa ludzie godni zaufania (i nie mowie tu o lewicy i niby prawicy) tylko media polskojezyczne (polskich nie ma!) przedstawaija ich w zlym swietle. Co do zydow macie racje i trzeba cos z nimi zrobic. Slyszeliscie moze cos o "kwestii zydowskiej w Polsce w okresie miedzywojennym"? Poczytajcie sobie o tym (polecam kasiazeczke "Dlaczego występuje przeciwko żydom" ks. Kruszyńskiego bardzo dobrze przedstawia dzialania zydów)

Wasi dziadkowie też mordowali żydów w Jedwabnem

Z tym sie nie zgodze!! To nie Polacy mordowali zydow (ile polskich rodzin zostalo zamordowanych za pomoc zydom)!! To wlasnie "nasze" media na czele z gazeta wyborcza (brat redaktora naczelnego Adama Michnika po wojnie skazywal Polakow na smierc za walke o ojczyzne!!) probuja nam wmowic takie rzeczy. Tak samo jak ostatnio bardzo slawne za granica "polskie obozy koncentracyjne". Juz niedlugo napisza ze to Polacy mordowali Polakow!! Tak jest wlasnie w dzisiejszej Polsce. I musimy to zmienic, bo zaden zyd nie bedzie rzadzil Polska dla dobra Polaków!!!!
  • 0

mistrzu84
  • Użytkownik
  • Pip
  • 45 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

[quote name="mistrzu84"]Za co mam szanowac wszystkich Polaków ?[/quote]
za to ze walczyli za nasz kraj... ze potrafili oddac zycie po to aby taki kraj jak Polska istnial na mapie... a widac jak teraz doceniaja to zauwazeni przez Ciebie zule... dlaczego widzisz same zle rzeczy... wsrod niemcow potrafisz dostrzec dobrych ludzi a wsrod polakow nie potrafisz?[/quote]

Napisałem wyraźnie '' Za co mam szanować [shadow=blue]wszystkich [/shadow]Polaków'' :) . Tych, których znam a szanuje jest kilkunastu.

Brata można znaleść wśród Polaków, Niemców, Żydów itp. Nie oceniam ludu po narodowości, kolorze skóry, ilości kasy w kieszeni, wykształceniu lecz po charakterze.

---------------------------------------
z innej beczki:
czemu tak mało dziewczyn jest na wszystkich forach ? ( niecały 1 % ) czym jest to spowodowane ? nieumijętnością zarejestrowania się ? czemu chłop potrafi się zarejestrować, instalować programy itp. a baba nie ?
  • 0

Madson
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1544 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ksiazka o której mowi nasz ochroniarz nosi tytul " Poznaj żyda"
sa tym wymienione nazwiska (byle i obecne) sa zdiecia i teksty na temat pochodzenia politykow i ludzi w Polsce znanych...
  • 0
Tylko ciezka praca mozna dojsc do celu...
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...

Flex1418048742
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 431 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ale sie nam rozwinal temat :-) widze ze wiele kwesti i waznych spraw zostalo tu poruszonych, zydzi w zadzie, a o bialorusi i rosji juz niemowie, a tak szczerze to mam jakies przeczucie ze z tego calego konfliktu nic dobrego niebedzie. ktos tutaj poruszyl temat konfliktu zbrojnego, i mial racje bo jak tak dalej pojdzie to moga sie stac takie zeczy. Calkiem nierozumie postawy Rosji np. pobili ich ludzi w naszym kraju, no trudno wypadki sie zdazaja, paru idiotow niemialo co robic,ale zeby robic taka haje o pobicie. W Ameryce czy w innym kraju jak polak oberwie to nikt nierobi takich ceregieli. A czy Polska jest lize tylek Ameryce??? ruski zawsze mialy ale co do Ameryki i dlatego sie tak czepija, niby u nich to takie kokosy sa a ludzie zyja w dobrobycie :D ta niewiem komu oni chca mydlic oczy takimi glupotami.
  • 0

kujsus
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3120 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja to nie lubie żydów, sąsiadów za wschodniej granicy (wyjątek czeczeni, podziwiam ich wolę walki), niemców, austryjaków, azjatów. Do murzynów nic nie mam wczoraj mnie na siłowni asekurował czarny i ja jego też wporządku koleszka.
  • 0

BODYGUARD
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 7885 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

KUJSUS
o kur*** jakbym miałasekurować czarnucha
to na 100% puściłbym mu te sztange na łeb!

MADSON
dokładnie o tej książce pisałem skąd wiedziałeś??? :mrgreen: :?:
  • 0

reynevan88
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1834 postów
1
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie rozumiem co wy macie do czarnych? dla mnie tacy sami ludzie jak i my... w ich zylach tez plynie krew, tez czuja bol... wiec w czym problem?
  • 0

kujsus
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3120 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

na żółtego bym nasrał... do czarnych nic nie mam...
  • 0