TAK NAS POLAKOW WIDZA !!!
Napisano Ponad rok temu
Ale coz polska krajem dominujacym intelignentym i homorowym..
i dobrze zareagowaą.. oby z tego nie powstawł zednej konflikt militarny
a Co do Pana BODYGUARD to ..
nie udzielam takich informacji..
gdzyz nie jestem upowazniony 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
a bardzo mozliwe ze takowy konflikt powstanie...oby z tego nie powstawł zednej konflikt militarny
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
Ja bym wysłał kwaśniewskiego przeciwko łukaszence i cimoszewicza przeciw putinowi - a co...
Napisano Ponad rok temu
że dostałby po mordzie od putina bo tamten był w kgb
a cimoszewicz trenował tylko "mięsień piwny" :mrgreen:
Napisano Ponad rok temu
pozdro :? :?
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego polski rzad nic nie robi? A po co? Przeciez dotychczas w Polsce rzadzili potomkowie ludzi odpowiedzialnych za niszczenie Polski po II wojnie swiatowej. Dlaczego ich dzieci mialoby obchodzic dobro narodu polskiego?? I to od nas zalezy co o nas mysla inne panstwa dlatego musimy wybierac odpowiedzialnych przedstawiceli w rzadzie abysmy nie musieli sie za nich wstydzic i aby nie pogorszyli jeszcze bardziej naszego wizerunku na swiecie!! I nie trzeba moze nikogo bic, choc moze to przynioslo by szybsze efekty 8)
Napisano Ponad rok temu
naprawdę rządzą nami niemal sami żydzi!!!???
Mam taką książkę o żydach i tam są wymienieni polscy politycy którzy są żydami lub mają żydowski korzenie włos się na głowie jeży same żydy w Polskim rządzie!!!
i nie powinienem tego pisać...
ale nawet prezydent miał za ojca żyda...
I JAK MA BYĆ DOBRZE W POLSCE JAK POLACY NIE RZĄDZĄ TYM KRAJEM???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
naprawde wierzysz ze znajdziesz takich ludzi w polskim rzadzie? kazdy porzadny i uczciwy czlowiek nawet tam sie nie pcha bo wie ze jakby zaczal bawic sie w te klocki to od razu stalby sie zaklamanym i w ogole... samo bagno...dlatego musimy wybierac odpowiedzialnych przedstawiceli w rzadzie abysmy nie musieli sie za nich wstydzic i aby nie pogorszyli jeszcze bardziej naszego wizerunku na swiecie!!
a co do zydow w polskim rzadzie to dawno o tym wiedzialem... jak sobie nawzajem to pomagac potrafia ale naszym panstwem rzadzic nie potrafia!
a co do UE to ja nie wierze w zadna ich pomoc... dlaczego kazdy tak traktuje polakow? gdyby to np. Francja popadla w jakis konflikt z innym panstwem to napewno od razu cala UE stawalaby na glowie zeby to jakos rozwiazac... ale co ich bedzie obchodzic jakas tam Polska...
jednym slowem chujnia!
Napisano Ponad rok temu
Jak wyjdziesz w nocy sam na ulice to dostaniesz wpierdol i Cie okradną. Pod każdym sklepem żule i dzieci ulicy ( patrzą tylko co tu ukraść lub komu tu wpierdolić z nudów). Coraz więcej w naszym kraju gwałcicieli, pedofilów, mordeców, ogólnie różnego rodzaju zboczeńców ( wystarczy wejść na czat: sex, na 900 ludzi 850 psycholi, niedorozwoji itp)
Podsumowując:
Za co mam szanowac wszystkich Polaków ?
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 04-08-2005, 10:41 ]
za to ze walczyli za nasz kraj... ze potrafili oddac zycie po to aby taki kraj jak Polska istnial na mapie... a widac jak teraz doceniaja to zauwazeni przez Ciebie zule... dlaczego widzisz same zle rzeczy... wsrod niemcow potrafisz dostrzec dobrych ludzi a wsrod polakow nie potrafisz?Za co mam szanowac wszystkich Polaków ?
Napisano Ponad rok temu
ŚWIĘTE słowa
a od siebie dodam że nigdy nie powinniśmy zapominać o naszej Historii
bo dzięki temu że nasi przodkowie oddawali życie za Ojczyznę my możemy teraz siedzieć sobie spokojnie w niepodległej POLSCE i wypisywać na tym forum że niby to nie powinniśmy wiecznie żyć tylko przeszłością...
Kochajcie i szanujcie nasz kraj bo kto jeśli nie My ma to czynić...?
Napisano Ponad rok temu
Wasi dziadkowie też mordowali żydów w Jedwabnem
Z tym sie nie zgodze!! To nie Polacy mordowali zydow (ile polskich rodzin zostalo zamordowanych za pomoc zydom)!! To wlasnie "nasze" media na czele z gazeta wyborcza (brat redaktora naczelnego Adama Michnika po wojnie skazywal Polakow na smierc za walke o ojczyzne!!) probuja nam wmowic takie rzeczy. Tak samo jak ostatnio bardzo slawne za granica "polskie obozy koncentracyjne". Juz niedlugo napisza ze to Polacy mordowali Polakow!! Tak jest wlasnie w dzisiejszej Polsce. I musimy to zmienic, bo zaden zyd nie bedzie rzadzil Polska dla dobra Polaków!!!!
Napisano Ponad rok temu
za to ze walczyli za nasz kraj... ze potrafili oddac zycie po to aby taki kraj jak Polska istnial na mapie... a widac jak teraz doceniaja to zauwazeni przez Ciebie zule... dlaczego widzisz same zle rzeczy... wsrod niemcow potrafisz dostrzec dobrych ludzi a wsrod polakow nie potrafisz?[/quote]
Napisałem wyraźnie '' Za co mam szanować [shadow=blue]wszystkich [/shadow]Polaków'' . Tych, których znam a szanuje jest kilkunastu.
Brata można znaleść wśród Polaków, Niemców, Żydów itp. Nie oceniam ludu po narodowości, kolorze skóry, ilości kasy w kieszeni, wykształceniu lecz po charakterze.
---------------------------------------
z innej beczki:
czemu tak mało dziewczyn jest na wszystkich forach ? ( niecały 1 % ) czym jest to spowodowane ? nieumijętnością zarejestrowania się ? czemu chłop potrafi się zarejestrować, instalować programy itp. a baba nie ?
Napisano Ponad rok temu
sa tym wymienione nazwiska (byle i obecne) sa zdiecia i teksty na temat pochodzenia politykow i ludzi w Polsce znanych...
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o kur*** jakbym miałasekurować czarnucha
to na 100% puściłbym mu te sztange na łeb!
MADSON
dokładnie o tej książce pisałem skąd wiedziałeś??? :mrgreen:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu