dziewczyny na siłowni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
REDUKCJA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda że mieszkasz tak daleko (przepisałbym sie na ta siłownię co Ty) :-)
Pozdrawiam i zycze wielu sukcesów
Foty na:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bicepsik 38cm to już dosyć dosyć.
Fajnie jak dziewczyna ma troszkę mięska w odpowiednich miejscach :mrgreen:
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie jestem jak najbardziej za tym aby one tam chodzily ale niech nie robia z siebie kulturystek...
szczerze to preferuje urode bardziej delikatna, bez wyraznych miesni...
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
Kobieta na siłowni - dla mnie to super sprawa. Zawsze jest ciekawiej z nią potrenować. Mialem kiedyś lekcje w-f na siłowni i trenowałem z koleżanką - i powiem, że wiele satysfakcji miałem z tego treningu - mimo, że ja prawie nic nie wyciskałem.
Osobiście nalegam by moja dziewczyna ze mną zaczęła trenować (na domowej siłowni). I jest już prawie przekonana )
Odnośnie twoich wyników - to rzekłbym że są naprawdę bardzo ładne!
Proponuje wkleić fotkę, by ocenić jakoś mięśni. BEZ PODTEKSTÓW PANOWIE
Napisano Ponad rok temu
Kazdy z nas jest przkonany do kobiety pieknej zgrabnej powabanej..a nie do tzw. kulturyski..dobrze zbudowanej, umiesnionej...
a niedelikatnej jak w wspolczesnych czasach wyglada ideal kobiety w oczach mezczyzny..!!
Ale twa postac na siłowni ma pozywtyny odgłos..faceci wezma sie za trening aby miec wieksze osiagi niz Ty..!! a i od czasu do czasu mozna...sie zrelaksowac okiem 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
ale kazdy ma inny gust
Napisano Ponad rok temu
jak sie np zminila twoja klata :mrgreen: moze pytanie nie na miejscu ale co tam
Napisano Ponad rok temu
- nie chce im się
- uważają że siłownia to miejsce dla chłopaków
- wstydzą się
- myślą że nic z tego nie będzie
argumenty w stylu nie mam czasu odpadają bo czas jest zawsze jak się tylko chce
jeśli chodzi o pytania to po kolei
- wcale nie jestem babo - chłopem (wręcz przeciwnie) po prostu mam więcej mięśni niż tłuszczu
- klatka owszem zmieniła mi się ale zaznaczam że na korzyść (trzebaby zapytać kogo trzeba)
WBD pisał że prawie namówił swoją dziewczynę aby chodziła na siłownię. uważam że dobrze robisz a jeśli sposób werbalny nie pomorze to proponuję inny :mrgreen: wiesz o co mi chodzi - to zawsze działa, wiem co mówię
pozdrawiam !
[ Dodano: 30-05-2005, 3:12 ]
dzięki za słowa uznania. dlaczego chciałbyś się przepisać U Ciebie na siłowni nie ćwiczą żadne dziewczyny Pozdrawiam i ja także życzę sukcesów ;-) kosmit,
Napisano Ponad rok temu
Monika nie dodalas ze moze chca byc tymi delikatnymi istotami jakimi zostały stworzone w przeszłosci..badz ich nie interesuje tego typu wyglad..Wam dlaczego dziewczyny nie chcą ćwiczyć:
Mało osob ma podobnee zainteresowania co Ty 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Ludzie mogą różnie myśleć patrząc na mnie. Ci co się trochę orientują w temacie patrzą z uznaniem. nie wiem dokładnie co myślą dziewczyny bo one niekoniecznie potrafią powiedzieć prawdę. Chłopaki zawsze reagują bardzo pozytywnie. Mój chłopak jest bardzo zadowolony, sam ostro pakuje na siłowni (wygląda super) na siłowni i jest równie zawzięty co ja. on wie i wy też wiecie ile kosztuje praca nad sylwetką i myślę że trzeba to docenić, bez względu na to czy osoba jest dziewczyną czy chłopakiem. Może nawet bardziej trzeba docenić dziewczynę bo wyłamuje się spośród stereotypu.
Co o tym sądzicie ;-)
Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Monika jeżeli chcesz wiązać przyszłość z tym sportem to nie przejmuj się wypowiedziami innych i rób swoje.
Ale jeżeli ćwiczysz dla siebie to dla mnie jest to duża przesada, tak patrzee po profilu i próbuje sobie ciebie wyobrazić, i doszedłem do wniosku, że jesteś troszkę zatłuszczona, oczywiście mogę się mylić.
Podeślij fotke zrobisz przyjemność wszystkim chłopakom na forum, może niektórzy zmienią zdanie ;-)
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
no nie podobają sie, one wolą typków przypakowanych, ale takich bardziej wyrzeźbionych niż zmasowanych. jak widać wszędzie musi być zachowany umiar. pannom bardzo podoba się taka rzeźba jaką miał brad pitt w "podziemnym kręgu" tylko osobiście zastanawiam się czy tam nie było małej liposukcji.... ja ostatnie na siłowni przeżyłem szok, była tam jakaś skoksowana panna z męskim głosem! szok! a w bicu mogła mieć z 36-37!ale czy dziewczynom podobają się kulturyści ?
Napisano Ponad rok temu
widzę taką za każdym razem jak jestem na siłowni, jest instruktorką kulturystyki, nieźle zbudowana nawet fajnie wygląda... gdyby nie męski głos...była tam jakaś skoksowana panna z męskim głosem! szok! a w bicu mogła mieć z 36-37!