wyciskanie na klate
Napisano Ponad rok temu
Które mięsnie muszą być mocne żeby dużo wycisnąć.
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
wyciskanie na ławce poziomej:
cała grupa mięśni klatki piersiowej, mięśnie trójgłowe ramion, przednie aktony mięśni naramiennych
wyciskanie na ławce skośnej głową w górę:
cała grupa mięsni klatki piersiowej z podkreśleniem jej górnej części, mięśnie trójgłowe ramion, przednie aktony mięśni naramiennych
wyciskanie na ławce skośnej głową w dół:
cała grupa mięsni piersiowych z podkreśleniem dolnych rejonów, mięśnie trójgłowe ramion, przednie aktony mięśni naramiennych
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem takie pisanie tego samego to bezsens ... no ale w koncu post wiecej nie? ehh
Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdy ćwiczysz na siłe / mase napewno Twój rekord w wyciskaniu nie bedzie porównywalny do rekordu gościa który ćwiczy wytrzymałościowo i zrobi wiecej pompek niż Ty, czyli w wyciskaniu bedziesz lepszy ale w pompkach możesz okazać się słabszy.
[ Dodano: Pon Maj 30, 2005 6:22 pm ]
aha a co do partii słabiej wytrenowanych to oczywiście mogą one mieć wpływ na mniejszy wynik w wyciskaniu i pompkach.
Napisano Ponad rok temu
thx
[ Dodano: 30-05-2005, 5:30 ]
bo tak sobie myśle ile bym był w stanie wycisnąć teraz po 3 meichach i po 10 strzałach deca . Ale to dopiero jak zaczne siłke od 7 czerwca sprawdze
W sumie przyszło mi prawie 6cm w bicu. Wogóle wpożo mnie zbudowało. Myśle że z 60 szarpne
Napisano Ponad rok temu
Adaś, a ty co swoim postem zaprezentowales? cieszymy sie bardzo ze podzieliles sie z nami swoimi spostrzezeniami
dla mnie to w ogole moze tych pieprzonych licznikow postow nie byc... jak chce i mam ochote to bede pisal a ty zachowaj te swoje uwagi dla siebie....
na innym forum sportowym (nie bede podawal nazwy ale i tak pewnie wiekszosc wie o czym mowie) nie ma licznika postow, kazdy pisze ile chce i nie widzialem zeby byla mwa o spamowaniu... a jesli ty zazdroscisz innym ze maja wiecej postow to wez sie czlowieku do roboty...
stefaN123, fotki widzielismy tylko ze wtedy bylo dopiero 6 strzalow deci... ile chcesz jeszcze ich brac? mysle ze 60 ci pojdzie... przynajmniej powinno
Napisano Ponad rok temu
starasz sie robic porzadki a sam robisz burdel ,a gdybym chcial miec wiecej postów to robiłbym tak jak Ty ,ale nie robie tak ponieważ nie zalezy mi na tym i jak widze że ktoś coś napisal to nie przepisuje tego i nie bawie w pisanie tego samego tylko w inny sposób tak jak ty to robisz...
Przykładem takich Twoich marnych porzadków moze być np sprawa mojej wymiany postów z dawidem 1920 http://www.fabrykasi... ... 1&start=15
Czloweiku to tylko przykład.... ja niby mam zakładać nowy temat żeby napisac dawidowi cos odnosnie jego podpisu???? OMG
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale nie zmieniłem się od tamtego momentu chyba
Mało jem przez te upały i waga stoi 82.
Napisano Ponad rok temu
chyba lepiej by bylo gdyby kazdy pilnowal swojej dupy a nie interesowal sie cudza...
mi tez wcale nie zalezy na liczbie postow... to ile kto ma postow wcale nie swiadczy o jego wiedzy... tego licznika powinno wcale nie byc bo moim zdaniem jest zebedny?
jesli cos wiem na jakis temat to poprostu pisze... i nie przerabiam postow innych uzytkownikow
jesli masz jeszcze co do mojej osoby jakies zastrzezenia to zapraszam na gg lub czekam na wiadomosci prywatne...
to nie nasz temat wiec nie wypada go zasmiecac naszymi postami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Adaś, popatrz na poprzedni post.. jest tam pytanie czy mamy zakwasy...
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Wto Maj 31, 2005 11:41 am ]
na drzewo :brawo: koniec dyskusji
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli pomogłem Ci w temacie http://www.forum-kul...ndpost&p=297416 to przyznaj mi punkt bede bardzo wdzięczny... zeby go przyznać powinieneś obok mojego posta widzieć jakiś obrazek albo miejsce gdzie powinien być dzięki
----------------
zalosny jestes typie.