jak mam namówić rodziców do diety??????????
Napisano Ponad rok temu
ale wiadome...ze nikt tu nie jest dzieckiem..i powinnien sam sobie poradzic..
poprzez zapytanie na tym forum..mozemy..nakreslic jego sposob myslenia..
na ktory powinnien sam wpasc...
Pozdro i pamietaj..obrazaniem nie pomozesz innemu.. 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Guest_elParniq_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no co kolejny uzytkownik na tym forum to wieksza beka, ahahaha :brawo:
Napisano Ponad rok temu
[you] looknij na moj dziennik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znalazł się znachor...Chłopaku jezeli jestes taka łajzą co nie umie sobie ugotowac ryzu, jajek, otworzyc puszke z tunczykiem, wypic mleko z płatkami czy zrobic sobie kanapki z szynka z indyka to odpusc sobie lepiej treningi na siłowni bo jeszcze ciezary ci krzywde zrobia...
Jak ma to wszystko przygotowywać jak jego starzy się nie zgodzili i nieposiada tych produktów? Albo i uważają że to zbędny wydatek...
Wlasnie pokazales nam wszystkim dobitnie dowod na to jak umiesz sobie radzic, a skad ta pewnosc ze radzisz sobie lepiej odemnie? No wlasnie z dupy, wiec nie pitol. Dieta to wcale nie jest taki wielki wydatek, co chlopaczku nie macie pieniedzy w domu na ryz? czy puszke z tunczykiem? Nie stac was na poledwice z indyka? hehe to skad wzioles pieniadze na karnet na silownie o_0
Nie no co kolejny uzytkownik na tym forum to wieksza beka, ahahaha
Że k*rwa ty jestes taki kasiasty to nieoznacza ze inni są...
Właśnie to jest wielki wydatek! Z bańke na miesiąc trzeba lekko wydać
Ja np. niedostaje od starych nawet kieszonkowego i wbijam w to
Synek wiec niepi*rdol od rzeczy, strugasz wielkiego znachora i kozaka, a prawde mówiąc to pewnie jesteś pizdeczką...
Wogóle to prz*jebanie to napisałeś "Nie stac was na poledwice z indyka?" daj se siana z takimi tekstami...
Napisano Ponad rok temu
Jak bym był był modem to dostałbyś bana jak nic :?
Dostałeś upomnienie w tym temacie i jeszcze sie burasz :?
http://www.forum-kul...showtopic=31418
Napisano Ponad rok temu
Deejay: Ale nie jestes modem i daruj sobie takie gadki, ostrzezenie dostalem bo moze zbyt mocno to ujolem, co mam dostac bana za wlasne zdanie? Wez mnie czlowieku nawet nie denerwuj...
Kriz: Uargumentuj mi dlaczego uwazasz ze strugam: "wielkiego znachora i kozaka" ? Dlatego ze wyrazam swoje zdanie? Dla chcacego nic trudnego, a jezeli mieszka w biednym domu ( co oczywiscie doskonale rozumiem znajac polskie realia i napewno zniego nie szydze, nie wywyszam sie ) to musi sie powaznie zastanowic czy trenowanie przez niego kulturystyki ma wiekszy sens, skoro rodzicow nie stac na diete? My mu w tym napewno niepomozemy no bo niby jak?
Aha i jeszcze jedno: "Synek wiec niepi*rdol od rzeczy, strugasz wielkiego znachora i kozaka, a prawde mówiąc to pewnie jesteś pizdeczką... "
W tym przypadku kieruje sie do moderatora, zostalem obrazony i to mocniejszymi slowami niz ja uzylem wczesniej do El Parniqa, jezeli rzeczywiscie chcecie sie wywiazywac ze swoich obowiazkow i byc sprawiedliwymi Kriz powinien dostac ostrzezenie. Mnie na tym nie zalezy czy dostatni je czy nie, bo co mi do tego, zrobicie jak chcecie, ja tylko zwracam uwage...
Napisano Ponad rok temu
każdy trening ma sens. nie musi mieć diety. poprostu będą mniejsze efekty troche ale nic nie idzie na marne. kazdy sport jest dory choćby dla zdrowia i sprawności człowiekamusi sie powaznie zastanowic czy trenowanie przez niego kulturystyki ma wiekszy sens, skoro rodzicow nie stac na diete?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PROPONUJE ZAKOŃCZYĆ TEN TEMAT BO SIE Z TEGO KŁUTNIE ROBIĄ ZBĘDNE
Napisano Ponad rok temu
I dalej zbyt mocno to ujmujesz. I ajk do mnie coś piszesz to ostrożnienie jestes modem i daruj sobie takie gadki, ostrzezenie dostalem bo moze zbyt mocno to ujolem, co mam dostac bana za wlasne zdanie? Wez mnie czlowieku nawet nie denerwuj...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra koncze swoje udzielanie sie w tym temacie(...)
dobra decyzja :brawo:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najgorzej jest być nikim,dla kogoś,
kto dla Ciebie jest wszystkim
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Postaram sie pomóc założycielowi postu , bo to przeciez o to tu chodzi.
Posłuchaj, jesli nie możesz stosować konkretnej diety, po prostu staraj się jeść cos mniej więcej co 3 godziny, ale tak żeby pojesc, dobre bedą nawet kanapki z czymkolwiek, z serem czy z szynka... zawsze to jakieś wartości odżywcze są, zwłaszcza węglowodany. Nie zapominaj zjeść czegoś po treningu. Mozesz popijac mleko. Najważniejsze to ćwicz, reszta powoli przyjdzie sama
Tak trudno pomóc chłopakowi? Od tego jest forum, by sobie pomagać, a nie żeby sie obrażać, zwłaszcza że sie nawzajem nie znamy... pozdro dla kumatych.