Dobre Rady na Początek, proszę o wsparcie.
Napisano Ponad rok temu
Kończy się zima, z ławeczki mam plan przenieść się do lasu i pobiegać (oczywiście ławeczka też zostanie 3 razy w tygodniu). Zimą jak to zimą, z braku ruchu trochę tłuszczyku mi się zebrało na brzuchu. Mam 177, ważę 70kg i mam plan poprawić sobie wygląd, pozbyć się tłuszczyku a uwydatnić mięśnie. Z góry zaznaczam, że nie interesuje mnie jakiś spektakularny rozrost masy, bo lubię biegać, a przy 80-90kg to problem. Chce poprawić sylwetkę żeby ładnie muskulatura wygladała, mam 200-250zł na odżywki. Co radzicie zakupić???
Sam mam parę opcji i zastanawiam się czy są dobre, oto one:
1. keratynę w kapsułkach + jakiś kompleks aminokwasów + l-karnitynę
2. nitro bolon + sam nie wiem co (bo nie mam pojęcia z czym to połączyć ?????)
3. keratynę w kapsułkach + HMB w kapsułkach + jakieś amino w kapsułkach (czy przy HMB i keratynie jest jeszcze potrzebne ?????)
Czy to dobre konfiguracje są dla tego co planuję, czy tez macie jakieś lepsze, sprawdzone, które możecie mi polecić z czystym sumieniem. Czy ktoś może sprawdzał jak działa nitro bolon i czy łaczy się to z keratyną, czy z aminokwasami budulcowymi???? Jak wspomniałem interesuje mnie rzeźba (a więc spalanie tłuszczu i uwydatnienie mięsni), a wzrost masy jest sprawą drugorzędną, aczkolwiek w drobnym stopniu nie zaszkodzi . Czy ktoś z Was może trenuje fitness i mają jaką radę w kwestii konfiguracji odżywek. Wielkie dzięki za wszelką pomoc.
Napisano Ponad rok temu
podaj szybkosc metabolizmu
a co do priorytetow to najpierw proponuje budowac mase, a potem redukowac tluszcz
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o mój metabolizm to raczej jest on wolny (zacząłem biegać aby sporo zrzucić, co mi się udało - w 3 miesiące zszedłem z 82 do 64, ale to było ładny kawałek czasu temu). Obecnie waże 70kg przy 177cm i prawde mówiąc jest ok. Jestem nieźle wyćwiczony, ale nie mam uwidocznionej muskulatury - główny problem to warstwa tłuszczyku na brzuchu, która przykrywa mi mięsnie i której chcę sie pozbyć. Chcę sobie wyrzeźbić ciało, a jednocześnie nie przybrać zbyt wiele na wadze.
Jaki zestaw odżywek polecasz? Uprzedzam iż wcześniej nie brałem niczego, choć swojego czasu stosowałem przy bieganiu dietę proteinową. Dzięki...
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem to bylby odpowiedni cykl. Teraz robie taki sam juz koncowkaprawie dobrze poszlo mi na sile a na masie ok. 4kg zrobilem cykl z 460g kreatyny(z faza nasycania) i 200 tab HMB. Polecam bo to jest naprawde swietne polaczenie ;-)
Napisano Ponad rok temu
kreatyna i hmb nie sa na redukcje tk tluszczowej !
Co do rady: kup białko i green tea, oczywiscie musisz miec diete wysokobiałkową
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
cialko tez sie ma zajebiste...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja powiem jedno. jak ktos nie probowal to takiego polaczenia to sie nie zna. ;-) pozdrówka
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
cialko tez sie ma zajebiste...
Napisano Ponad rok temu
poszukaj o hmb w archiwum pisałem o tym juz wiele razy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
lepiej kupic cos co napewno przyniesie efekt.
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 25-03-2005, 9:13 ]
dla mnie na przyklad cykl z kety i hmb bardzo duzo dal
Napisano Ponad rok temu
jezeli ktos nie ma co z kasa robic to niech prubuje, ja radze stosowac suplementy ktore zawsze dadza najlepsze efekty.
Napisano Ponad rok temu
zrobi jak uwaza :PPPP
ja tylko podalem swoja propozycje ktora nie jest az taka zla bo mi przyniosla bardzo wiele pozadnych efektow
Backfire Wybór należy do Ciebie. Mam nadzieje ze wybierzesz rozsadnie :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu