Teraz chciałem już z dietą popracować nad masą i po przejrzeniu postów myśle że dobra dla mnie jest dieta nr3 ale mam pytania do ekspertów :
1-Czy należy coś w niej zmienić uwzgledniając dane które podałem
2-Czym można zastąpić mleko(jest to jedna z niewielu rzeczy których nie znosze - a wiec jakby mógł wyglądać ten pierwszy posiłek?
3-Czym można zastąpic mintaja i makaron(cały ten posiłek 3ci z diety nr 3 bo on wypada tak ze ja jestem w szkole i trudno zabrac takie danie ze soba
4-Czy sugerowaną odżywke typu Carbo może zastąpić Top Mass(bo akurat go mam)
5-Podobnie czy odżywką wysokobiałkową może być Top Mass, czy w obu przypadkach lepiej jest stosować stricte odżywki zalecane?
6-Jakie ewentulanie inne suplementy są potrzebne(oprócz vitamin) czy np.tauryna,glutamina?
7-Czy można zamieniać podane w diecie produkty na inne z założeniem że bedą miały zbliżone wartości białek/ww itd
8-Jaka jest średnia wartość ww/białek itd w tej diecie jaka powinna być dziennie przyjmowana(pytam bo wiadomo ze czasem zje się więcej czasem mniej wiec chciałbym znać margines aby nie przesadzić w żadną strone)
9-Jesli ktoś miałby czas i mógł mi rozpisać diete tak bardziej przystosowanś do warunków szkolnych tzn propozycje posiłków ktore można zabrać ze soa do szkoły(wcześniej przygotowanych a których nie trzeba podgrzewać) bo zajęcia mam tak miedzy 12 a 17ta
10-Czy w dni nietreningowe "odpadają" posiłki potreningowe(no i odżywki)?
Edit :
Zapomniałem dodać że trening robie 3 razy w tygodniu(życie studenta nie pozwala na wiecej po okolo 1,5h(intensywne)
Z góry dziekuje za porady