Podajcie Kilka Rada na MASe i siLe!!
Napisano Ponad rok temu
Mam 16 lat .Trenuje 3 miesiace .Mojim najwiekszym problemem jest przybranie na masie .Uprawiam pilke nozno w lomzyskiem klubie sportowym.moja waga przed trenowaniem wynosila 57 kg.w wymiary nie bede pisal a wzrost to 173.5 . w tym czasie stosowalem kratyne ale od tego czasu troche minelo i przybylo mi na wadze 5 kg a w bicepsie ma taraz 34 cm a klatka ma cm 95 ale na klatke wyciska 63kg narazie jest spoko swojo wage podniose a bym chcial skoczyc do siedmiu dyszek !!! . czy radzicie mi stosowac odzywke bialkowa z kratyno i ZMA . Czy kratyne z odzywko bialkowo -weglowadowo i tez ZMA . Trenuje 4 razy w tygodni . Poniedzialek : klatka i barki ; sroda : bicebs i triceps ; pitek klatka i biceps a a sobota brzuch i barki . chyba ten plan jest niezly . co wy byscie w nim zmienilio????
Prosze kilka rada na temat nabierania masy ,przyczytalem duzo czasopism kulturystycznych i wszedzie jest cos podobnego . Plis o szybko odpowiedz
RAMBO z Lomży NARCIAZ!!!!!
[ Dodano: Wto 22 Cze, 2004 ]
pLISSSSSS odpowidzcie !!!!
Napisano Ponad rok temu
Plan wedlug mnie moglybys zmienic jak chcesz koniecznie w te dni no chyba ze w inne to troszke inaaczej ale np taki:
pon klata tric
sr barki bic przed
pt plecy nogi
sob brzuch
Niepotrzebnie trenujesz 2 razy w tyg klate i bary a nie cwiczysz wogule plecow, przedramion i nog(chyba ze nogi na treningach w klubie trenujesz)
I dieta jest najwazniejsza!!!!!! Bez niej bardzo malo mozesz osiagnac.....
Suple to np: gainer, tauryna, olej mct.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do reszty pytan to za duzo pisania...
poczytaj troche forum - znajdziesz tu na pewno wszystko co Cie interesi; a jak zdarzyloby siem ze czegos nie znalazles zadajesz konkretne pytania (i przy pyt. zawsze pod. dodatkowo info o sobie typu - wiek waga wzrost cel staz tr. itp. - to bardzoe pomaga przy doradzaniu - bez tego ani rusz...)
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]