Glukoza????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
podczas tr. mozna stosowac - i niektorzy stosuja (i raczej carbo), ale ja wole bez - chyba ze faktycznie jakis niesamowicie ciezki tr.
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej energii dostarczyc z weglowodanow kompletnych i wtedy bedziesz mial powera
Krawaty wiąze i usuwam ciąze
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Sob Cze 05, 2004 12:22 am ]
tu siem z kolega nie do konca zgodze....Moim zdaniem to chuja daje glukoza,to jest prosty cukier a dostaniesz go w aptece.
Najlepiej energii dostarczyc z weglowodanow kompletnych i wtedy bedziesz mial powera
nie najlepsza masz wiedze z fizjonomii czl.
Napisano Ponad rok temu
Krawaty wiąze i usuwam ciąze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co jeść żeby dostarczyc białko do organizmu??
- Ponad rok temu
-
babany:)))
- Ponad rok temu
-
DIETA DO SPRAWDZENIA
- Ponad rok temu
-
Strong, ava pomozcie.
- Ponad rok temu
-
Dieta
- Ponad rok temu
-
co ważniejsze??
- Ponad rok temu
-
DIETY DO EKSPERYMENTU !
- Ponad rok temu
-
Prosze o sprawdzenie diety
- Ponad rok temu
-
Jakis pomysł na dietkę dla mnie??????????
- Ponad rok temu
-
mleko
- Ponad rok temu