Prosze doświadczonych o poradę! Mała kuracja...
Napisano Ponad rok temu
Jestem dość aktywny, uprawialem wiele sportow w tym ostatni przez pare miesiecy wioślarstwo. Wcinam MASS XXL i chce zaczac jakas kurację. Mety boję się brać ponieważ nie chcę mieć popsutej wątroby, raczej myślę o omie. Chcę przyjąć 3 strzały i nie wiem jaki to ma sens(co i czy w ogóle coś się stanie). Nie chcę być wielki jak szafa, ale chcę mieć lepszą budowę ciała, głównie chodzi o klatkę i barki. Proszę was żebyście mi poradzili co mam zrobić gdy kupie sobie te ome, czyli jaka dieta, czy jesc nadal mass xxl, strzaly dawac sobie raz na tydzien czy rzadziej, itp,itd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale mowisz ze niechcesz byc duzy wiec wes sie za diete trening i odrzywki. A jak sie juz tak uprzesz to kup Dece i Testosteron(propinat) do tego ,a jesli chodzi o Gainera(Mass XXL) to lepsze bedzie do cyklu bialko serwatkowe, ale mowie Ci niebierz koksu w tym wieku.
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oszalales.Ome chcesz brac.Oma nie nadaje sie dla Ciebie.Zaden ster sie dla Ciebie nie nadaje.Pomysl o treningu diecie odzywkach a nie o sterydach.Nie niszcz sobie zdrowia.Zreszta na suplach duzo masy zrobisz a nie za stery chcesz sie lapac.
daymon - ladnie powiedzianeJestes na dodatek zamlody na sterydy.Mozesz sobie zakłucic gospodarke hormonalna w organizmie
jakbym wczoraj mial czas i jako jeden z pierwszych odpowiadal powiedzialbym to samo
zalezy w jakich odstepach czasowych i czy bedzie bral cos na odbloka itp. - org. roznie reaguje - jest prawdopodobienstow ze by go przyglokowaloNie no po 3 strzalach nic mu niebedzie z gospodarka
z tego co widze to kronung ma za maly staz jak na krete...Na twoim miejscu kupilbym kreatyne z tauryna
KRONUNG - podaj wiecej info o sobie (chodzi mi glownie o staz tr.)
1. za stery siem nie bierz !!
2. pierwsze co - dieta - masz na forum odzywianie, wybierz sobie wlasciwa
3. odpowiedni tr. na mase - masz na forum tr. w podwieszonym poscie (oczywiscie jezeli dopiero zaczynasz cwiczyc to najpierw ogolnorozwojowka)
4. co do suplementacji to najpierw podaj staz- cos siem wymisli
5. mass'a jedz dalej, ale masz diete ??
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
jak mozecie to piszcie jaki zestaw byscie mi polecili
aha i jak mam diete opracowac?
Napisano Ponad rok temu
staz:
od wrzesnia do marca wioslarstwo(codziennie plywanie i silownia a zima tylko silownia) od polowy marca do poczatku maja silka.
teraz chce znowu zaczac silke i chce po prostu urosnac ale nie chce byc olbrzymem
Napisano Ponad rok temu
Gainer Mass XXL z trecawięc dokladnie jakie gainery byscie polecili?
jak mozecie to piszcie jaki zestaw byscie mi polecili
Idz do dzialu odrzywianie i tam masz przykladowe deity, a jak nie to tak Ci pomoga w ulozeniu diety.aha i jak mam diete opracowac?
Napisano Ponad rok temu
kronung - ciesze siemwiec dobra z sterydow rezygnuje narazie
tylko po co to "na razie"
co do supli to polecam na poczatek ()jak juz bedziesz mial diete !! )
gainer ok. 3000-4000g MASS XXL of korz :mrgreen:
tauryna (moze byc olimpa)
olej mct
carbo (ale to masz nawet uwzglednione w dietach )
i oczywiscie witaminki !!
wiesz jak dawkowac ??
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Raz sie stosowalem do jakiejs i to bylo bez sensu poniewaz caly dzien chodzilem glodny a koles co to ukladal twierdzil ze to nimozliwe bo ulozyl na moja mase tak zebym nabral jeszcze wiecej kg. Ale okazuje sie ze ja jem o wiele wiecej niz w dietach. moj bol to b.szybka przemiana materii, wszystko co zjem za dlugo sie nie zatrzymuje. Przykladowo : jem male sniadanie w domu w szkole co przerwe po bulce lub batoniku, ogromny obiad i co chwile cos dojadam a na kolacje np bochenek chleba. I ciagle jeszcze nie mam dosc jedzenia... jak wezme sie za obiad to jem bez przerwy... Mam narazie 2000g MASS XXL treca (tylko waniliowy i mi nie smakuje) teraz bym zaczal to jesc i z czasem kupilbym cos jeszcze, jakas kreatyne czy cos takiego. aaa co do dirty to ja nie moge jesc ryb, chodzi o to ze tak ich nie cierpie ze i tak je zwroce 5 min po zjedzeniu jak nie podczas... naprawde probowalem wiele razy i po prostu ryb nie jem.
Napisano Ponad rok temu
tu masz: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]szukam tam po dietach jest p[elno tematow ale zadnej konkretnej diety
wybierz sobie wlasciwa
jak trzeba jakies modyfikacje to moge siem tym zajac... (tylko moze nie dzisiaj, a w pt. bede mial wiecej czasu )
trzeba przestawic org. - mozesz poczatkowo dobijac kalorie jedzac banany 3-4dziennie zalezy jak bedzies glodny - powinno pomoc (glod czujesz tylko na poczatku)Raz sie stosowalem do jakiejs i to bylo bez sensu poniewaz caly dzien chodzilem glodny
co do szybkiego metabolizmu to b. wielu z nas ma ten problem ale dajemy rade - sluchaj naszych rad a wyjdziesz na ludzi
jakies pytania ??
Guest_FuR!0z0_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
REDUKCJA