Strong, ava pomozcie.
Napisano Ponad rok temu
Wiec moja stara dieta wygladala tak:
bialko okolo 22g
węglowodany nawet do 80-90g
tlooszcz okolo 15
no i oczywiscie przed treningowy i po treningowy troszke inny.
Co mam zrobic???
Cel: Masa.
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Cos wymysle, jak byla dobra to wtedy trzeba bedzie wrzucic konkretniejsze soople na przelamanie stagnacji
Napisano Ponad rok temu
Ale miej wiecej wygladala tak:
1 posilek.
meko
platki
2 kromki chleba rzaowego.
Gainer
2 posilek
4 kromki z serkiem zlotym ementalerem
3 posilek
4 kromki z serkiem zlotym ementalerem
2i3 posilek taki ze wzgledu na szkole.
Gainer
4 posilek
udko z kurczaka i jakies 4 ziemniaki(nieraz to byla zamiast udka ryba)
5 posilek
2-3 jajka
2-3 kromki chleba razowego
Gainer
6 posilek
100 gr. tunczyka
Strong pomoz bo sie chyba zaplacze, narazie odstwilem na pare dni Gainera i Tauryne, teraz ulozylem nowy plan treningowy, i chce znowu wszystko zaczasc jak njaszybciej, wiec Strong w tobie jedyna nadzieja.
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koksiarz - glowa do gory - bedzie dobrze, pomozemy !!
jak Ci zostalo gainera to polecam zrobic 3dniowy boom kaloryczny !!
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Strong planuje cykl z Kreatyna pod koniec sierpnia, po jeszcze nieminol odpowiedni czas od ostatniego, ale jak mozesz to uluz jakis fajny cykl z tego bo chcialbym zobaczyc jakie Ty masz o tym zdanie, bede miec na to jakies 200 zl, a Gainera juz na ten cykl mam.o ile pamietam chciales koksy, wiec proponooje kreatyne
Niechce jakiejs super diety jak mozesz to uluz mi taka zeby byly jakies efekty, a nie zebym stal w miejscu. Mam 193 wzrostu i 72kg:(co do diety to nie potrzebne zadne cuda, wystarczy normalna dietka
Wiem o co Ci chodzi, ale napisz jak Ty bys to zrobil, a jesli chodzi o tluszcz to niemam z tym problemu, a Gainerka mam jakies 2 kg i jeszcze jakies 120 tabsow Tauryny.jak Ci zostalo gainera to polecam zrobic 3dniowy boom kaloryczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Postaram sie ulozyc dla Ciebie diete
i orientacyjnie cykl
co do bomby kalorycznej to poprost ladujesz tyle ww zeby sie nimi wysycic, do takich rzeczy przydatny jest chrom.(dajesz nawet do 10g na 1 kg mc ww)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zeby cos wiecej powiedziec to najpierw pasuje diete
wystarczy zmodyfikowac juz istniejace - jak bede jesio mial dzisiaj czas (chce w koncu isc na silke bo mialem 1,5tyg. przerwe przez szkole ;[) w drugiej czesci dnia to moge spokojnie ulozyc
a gainer do boomow jest o tyle potrzebny, ze przydatny - wygodniej siem je robi
co do cyklu to standard:
gainer (jak juz masz to moze nie bedee wliczal w te 200zl)ale jak masz 2000g to dokup jesio drugie tyle (bedziesz bral po 100g/dzien - czyli wystarczy Ci na 40dni)
tauryna
carbo (troche wiecej zeby tez brac do krety )
olej mct
kreta (wliczac w te 200zl czy nie ?? )
oczywiscie witaminki
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
1. Kreatyna Multipower 100zl
2 Carbo 30 zl
3 Wirtaminy jakies 20-30 zl
4 Mass XXL 84
No to wyjdzie ponad 200 to sie jakos skreci :-)
A po co tauryna skoro mam Carbo??? Ile kosztuje ten Olej MCT i wystarczy na 45 dniowy cykl???
Napisano Ponad rok temu
2000g carbo na cykl z kreta bedzie za malo (jak chcesz brac np. 30g rano i 50-70g po tr....) lepiej 4000g od razu/chyba ze chcesz podczas cyklu dokupic2 Carbo 30 zl
jako tani antykatabolik + jeszcze lepszy transport (oplaca siem - przeciez tania jest )po co tauryna skoro mam Carbo
jak siem dobrze rozplanuje to moze i starczyIle kosztuje ten Olej MCT i wystarczy na 45 dniowy cykl
cos kolo 23zl (masz nawet w promocji dla osob z forum jak siem nie myle )
PS. sorki ale dzisiaj nie mialem czasu, a jutro mam wyjazd do kielc - jak cos to moge diete rozpisac w pt. - chyba ze ktos zrobi to wczesniej....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mleko 0,5% - 500g
Płatki owsiane – 100g
2 posiłek
Chleb żytni\razowy – 150-200g (jakas bulka or somethg like that )
Margaryna roślinna – 15g
jogurt pitny - 300g (czy tam jakie jest opakowanie - nie wie dokladnie )
3 posiłek
Ryż – 150g
Pierś z kurczaka – 100g
Oliwa z oliwek 15g
4posilek (przedtr.)
jogurt (polecam fruttine campiny ) - 500g
platki owsiane - 100g
5 posiłek(potreningowy)
Carbo\glukoza – 100g
Tuńczyk – 135g(30-45min po treningu)
6 posiłek
Makaron – 80g
ser bialy – 100g
Wartości odżywcze:
Białko – 152g
Węglowodany – 571g
Tłuszcz – 85g
Kalorie – nie mialem czasu przeliczyc...
zrobilem na szybcika
wrzocilem dodatkowy posilek zeby zmiescic tyle ww :roll: bo mowiles, ze masz problem z masa (dodatkowo zebys jak najszybciej odzyskal stracona w chamski sposob masa - mam nadzieje ze Ci siem to jak najszybciej rozwiaze - daj wtedy znac) - gainer tu nie bedzie potrzebny
uwazaj na tluszczyk - nie wiem jak Twoj org. zareaguje na ok.8gww/kg mc - jak zauwazysz cos nieporzadanego zmniejsz kalorycznosc
jak masz jakies uwagi to dawaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taurynke dorzuc, co do gainera...Dzieki ava, a powiedz jeszcze bo mam ok 3 kg Gainera mass xxl z treca i cala paczke Tauryny 100 kapsulek to niedozucac nic do tej diety
mozesz w dni tr. 1,5h przed tr. (jak Ci zalezy ) 50g na 0,5l mleka
potem 1h przed tr. zrobic 50% posilku 4 (czyli 250g jogurtuy i 50g platkow owsianych )
ale najpierw przez powiedzmy pierwszy 1-2tyg. pojedz na samej diecie i zobacz jakie beda efekty (teoretycznie powinno obejsc siem bez gainera )
bo tam nie ma mleka %-)A w tym 4 posilku te platki z czym mam rozmiszac z jogurtem bo nienapisales mleka
wymieszaj z jogurtami - tj. wlewasz 4jogurty (bo sa po 125g) do glebokiego talerza (jak na zupe ), potem wsypujesz 100g platkow owsianych i mieszasz - mozesz jesc od razu lub poczekac az platki nasiakna (ja teraz preferuje ta 2 wersje )
chciales powiedziec w 2 i 4 ??Czym sie rozni ten jogort pitny w 3 posilku od tego zwyklego w 4 posilku
w pos. 2 masz jogurt pitny - one sa jaky rozcieczane, maja mniejsza zawartosc skl. odzywczych i mniejsza kalorycznosc; jogurty z 4 pos. sa normalne o zawartosci ok. 15g ww, 3g b, 4-5g tl.
co do jogurtu pitnego to nie wiem jaki... - wybierz sobie
zobaczymy... diete modyfikuje siem do aktualnej wagi itp. , ale wg. mnie jest dobra - jedz jak najdluzej (z tym ze kontroluj stan tk. tl. )Ile na tej diecie mam jechac? Na cyklu Kreatyny tez ta dieta czy inna?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiedz mi ava skąd masz tyle czasu ?
nie wiem o co Ci chodzi
wchodze na forum jak mam wolna chwilke - tyle.
PS. przeciez sroda/czw. malo co (albo w ogole) nie bylem na forum bo nie mialem czasu (szkola), a teraz tez bede malo co bo musze siem przygotowywac na probne matury ;/ (z chemii bedzie brala pod uwage przy ocenianiu to jak pojdzie ci ta matura - mam ze 3 dni na powtorzenie 2 lat !!!! :beksa: )
koksiarz - zaraz mam ang. - odisze Ci po