Daniel Ogólnie o mnie pomocy !!!
Napisano Ponad rok temu
Ostanio zamuwiłem sobie kretatne z kumplem na społke ( wiem zle zrobiłem ).
Cwicze już sporo zawsze byłem wysportowany od 14 roku zycia czyli prawie dwa lata . ispracja dziwna znalazla sie na stadione w Łazienkwskiej wtedy zobaczyłe Huliganów Legii Szerocy jak niewiem i wogóle wtedy sie tym oodniecałem teraz juz nie lubie ptrzec jak si e leją tylko ale nei ś a dl amnie napewno przykładem .
niedawno odłożyłem wikszośc hemicznych rzeczy i alkoholowych na bok i efekty sa super. Masa miesniowa przybywa szybko już sie nieźle rozbudowałem co ciekawe teraz zaczoł mi sie nagle wzrost powiekzac diety sobie jeszcz enieuzyłem ale zrobie to z a kilka dni narazie zbieram informacje
jak na dzisiejszy dzień ma tylko jeden problem ostanio wogóle niechce mis ie juz rozwiajac masa miesniowa od kilku dni ( 10 -11 ) zero efektó stoje w mijscu czy to dobry sposób wziaść w moim wieku kreatyne ??
Napisano Ponad rok temu
i powie o co chodzi z tym nasyceniem czy cyzmś z kreatyna młodi i gupi jeszcze jestem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
11 dni to jest za mało czasu żeby cokolwiek mozna było powiedzieć
jak przez miesiąc lub 2 nie masz żadnych postępów to dopiero wtedy można powiedzieć o stagnacji
jak miałeś spore przyrosty a teraz na chwilkę stanąłeś w miejscu to może wprowadź zmiany w planie treningowym i ułóż sobie dietę, a napewno zobaczysz efekty
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki do kiedy i ile miesiecy ma zazwyczaj kreatyna waznośc ??
(wycięte ze sklepu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników])
"Zestaw obejmuje Kreatyne Mikronizowana 250g, Dextrose 500g. Koszty wysyłki GRATIS. Czas dostawy 1-2 dni.
Micronized Creatine
Skład: 100% monohydrat kreatyny w proszku
Data ważności: 28.02.2006r
Massa netto: 250g "
"sposób przechowywania:trymac ja w LODÓWCE ??
przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu.
Co do brania kretki to narazie o niej nie myśl, dopółki masz przerosty bez niej to ćwicz i ciesz się z tego, a jak będziesz miał stagnacje to wtedy można myśleć o kreatynie
Napisano Ponad rok temu
Daniel - jak dla mnie poczekaj jeszcze z rok... A teraz stosuj inne suple ktore pomoga ci zwiekszac sile czy mase miesniowa (serwatki, bcaa, zma, tauryne, carbo, glutamine, czy jak mowisz ze jestes ektomorfikiem to gainerka zapodac...)
A gdy np. nastapi jakas miesieczna (dwumiesieczna) stagnacja- to znak, zeby zmieic cwiczenia (moze miesnie sie juz przyzwyczaily i nie reaguja na tamte bodzce), na razie nie bierz krety
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uluz diteke - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapotrzebowanie
3726 kcal całkowita przemiana materii
Białko - 132 | 14% | 528 kcal
Węglowodany - 566 | 60% | 2267 kcal
Tłuszcze - 103 | 25% | 931 kcal
Musicie mi pomoc bo jak korzystam z jakiegos kalkulatora to moja idiotyczna siora zappisała sie do jakiegos klubu i teraz jak cos licze zbieram to sie zacina albo nagle wyskakuje błąd i pojawia sie strona tego KLUBU ;[ i nic niemoge policzyć wrrrrrr......ładnie prosze