pytanko
Guest_arek_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktory to twoj cykl?-podejrzewam ze 1 skoro nie wiesz podstawowych rzeczy.
Na 1 cykl bardzo zle polaczenie napewno w wiekszym stopniu wszystko ci spadnie. Jaki debil ci powiedzial ze to zamalo zeby byly jakies skutki uboczne?
Ryzyko ginekomastii w tym polaczeniu jest dosc duze poniewaz te srodki konwertuja do estrogenow mocno. Jezeli koniecznie chcesz jechac na tym cyklu to kup sobie nolvadex badz tamofen na suty podczas cyklu bierzesz po 10mg mozesz wiecej jak suty beda swedziec. Zycze duzych przyrostow i utrzymania masy. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
+ skutki uboczne
+ jak je minimalizowac
+ inne pierdoly z tym zwiazane
pytam wylacznie z ciekawosci i checi posiadania jakiejkolwiek wiedzy z tego zakresu
(o dragach np. tez mam pewna - thx temu mnie do nich nie ciagnie ale ganja to co innego choc juz i z tego zrezygnowalem na rzecz zdrowego tybu zycia i silowni )
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co moge polecic?hmm... moze Superanabolon,Testosteron Propionicum,Deca,Winstrol,Silabolin. Najlepiej poloczenie 2 srodkow z powyzszych. Te srodki daja suchego miesnia, nie aromatyzuja do estrogenow a jezeli to w bardzo malym stopniu, mniejsze ryzyko ginekomastii w porownaniu z innymi sterami. Skutkami ubocznymi moze byc podwyzszone cisnienie i rzadko ginekomastia, a i hamuja wytwarzanie wlasnego testosteronu. Zeby zminimalizowac skutki mozna brac Sylimarol a potem Hepatil na watrobe, Nolvadex na sutki, Fitolizyne na nerki. Powyzsze srodki sa w zastrzykach(wino rowniez w tabsach).
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stars nie doradzaj ludziom sterkoow
Napisano Ponad rok temu
Tzn. jak chcesz byc duzy za kazda cene - cene zdrowia ktore w taki sposob b.szybko utracisz to bierz - na zdrowko... :roll:
Napisano Ponad rok temu