Brzuch i talia- duzy problem
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
 sorki ze ci tak truje ale poprostu chcialbym sie dowiedziec cos wiecej o towjej opioni na temat mojego terninbgu
 sorki ze ci tak truje ale poprostu chcialbym sie dowiedziec cos wiecej o towjej opioni na temat mojego terninbgu  czemu uwazasz ze powinnienem odjac kilka cwiczen??oczywiscie nie neguje tego co mowisz bo z tego co widze to masz tu bardzo duzo i madrych postow!
 czemu uwazasz ze powinnienem odjac kilka cwiczen??oczywiscie nie neguje tego co mowisz bo z tego co widze to masz tu bardzo duzo i madrych postow!  chcialbym sie dowiedziec jeszce kilku madrych zeczy od ciebie??
 chcialbym sie dowiedziec jeszce kilku madrych zeczy od ciebie??  doceniam to co piszesz na forum....jak bys mogl udzielic mi glebszej informacji na temat tego co odrzuciles z mojego treningu..:Dok bardzo mi na tym zalezy.....z gory dzieki
 doceniam to co piszesz na forum....jak bys mogl udzielic mi glebszej informacji na temat tego co odrzuciles z mojego treningu..:Dok bardzo mi na tym zalezy.....z gory dzieki  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do treningu to najoptymalniej zeby trwal on okolo60-80minut góra przy tej intensywności w organiźmie zwieksza sie poziom bardzo anabolicznego hormonu - testosteronu, przy wysilkach trwających więcej poziom testosteronu opada
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
-wyciskanie sztangielek leżac
-wyciskanie sztangi na lawce skosnej[glowa w dol]

-przenoszenie sztangielka za glowe lezac
-francuskie wyciskanie
.....no i to wsio ale zywykle wyciskanie sztangi na ławce tez robie.tylko ze w inny dzien :? co myslisz terz o tym
 a jakie cwiczenie mozna by dodac na tricepsa jeszce myslales o jakim konkretnym:?:dzieki za odpoweidz ale jak juz wspomnialem to jeszcze cie musze pomeczyc
 a jakie cwiczenie mozna by dodac na tricepsa jeszce myslales o jakim konkretnym:?:dzieki za odpoweidz ale jak juz wspomnialem to jeszcze cie musze pomeczyc  bo chcialbym sie dokladnie upewnic wszystkiego
 bo chcialbym sie dokladnie upewnic wszystkiego  aha i wtym przypadku trenig klatki odbywal by sie dwa razy w tygodniu z odstepem 3 dni odpoczynku :?  a ten drugi trening na klatke wygladal by tak:
 aha i wtym przypadku trenig klatki odbywal by sie dwa razy w tygodniu z odstepem 3 dni odpoczynku :?  a ten drugi trening na klatke wygladal by tak:-wyciskanie sztangi leżac
-wyciskanie sztangilelek na lawce skosnej [glowa do gory]
-butterfly
-biceps na sztandze prostej
-biceps chantlami
no i to chyba wszystko moze byc soporo bledow ale jak bys mogl

Guest__*
Napisano Ponad rok temu

-podnoszenie sztangielka do boku tlowia w opadzie
-sciaganie dlugiego drazka wyciagu do karku
-wyciskanie sztangilelek siedzac
-unoiszenie przedramion ze sztangielkami bokiem w gore stojac
-wyciskanie sztangi lezac
-wyciskanie sztangielek na lawce lezac
-wyciskanie sztangilek na lawce skosnej[glowa do gory]
-wyciskanie sztangi na lawce skosnej [glowa w dol]
-butterfly
-przenoszenie sztangielka za glowe lezac
-francuskie wyciskanie
-biceps na sztandze prostej
-biceps chantelki
-unoszenie barkow w gore stoja [w rekach sztanga]

no i tu wychodzi 15cwiczen czyli ok 5 na dzien

bardzo cie prosze jakbys mogl to zerknij na to i dobierz mi jakis plan z tego nie wyrzycajac rzadnego cwiczenia [no chyba ze jakies wyzucisz a inne za to wstawisz]

z gory dzieki

Napisano Ponad rok temu
trening zrób tak jak ja Ci napisalem, njawyzej daj skos w dół zamiast plaskiego i na triceps daj pompki na poręczach
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
 jezeli tak to dobrze zastosuje sie do twoich wskazowek
 jezeli tak to dobrze zastosuje sie do twoich wskazowek  ale mam jeszce male pytanko rowniez odnosnie treningu :? poradziles mi abym wykonywal tyle cwiczen a nie wiecej to ok
 ale mam jeszce male pytanko rowniez odnosnie treningu :? poradziles mi abym wykonywal tyle cwiczen a nie wiecej to ok  ale kiedy np inni robia takie cwiczenia jak rozpietki,i dajmy na to wyciskanie sztangi lezac uchwyt waski
 ale kiedy np inni robia takie cwiczenia jak rozpietki,i dajmy na to wyciskanie sztangi lezac uchwyt waski  czy to zalezy od starzu cwiczen czy porpsotu wiecej cwiczen niz ty napisales nie zaleca sie rozbic w jeden dzien a duze partie miesniowe mozna tez trenowac tylko raz na tydzien
 czy to zalezy od starzu cwiczen czy porpsotu wiecej cwiczen niz ty napisales nie zaleca sie rozbic w jeden dzien a duze partie miesniowe mozna tez trenowac tylko raz na tydzien  

Napisano Ponad rok temu