Skocz do zawartości

czy można połączyć

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

GośćGuest_sproket1_*

Guest_sproket1_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

czy można połączyć
czy moge połączyć hmb+kreatyne+karnityne, chcę trochę schudnąć i nabrać masy mięśniowej :shock:

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: czy można połączyć
Nie można i schudnąć i przytyć (spalić tłuszcz i nabrać masy ) albo 1 albo 2 Jeśli schudnąć(oprócz diety) można zakupić l-karnityne albo fat burnera. jeśli masa to gainery albo bulka
  • 0
Pozdrawiam Strong

spiryt
  • Użytkownik
  • Pip
  • 46 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:kulturystyka

Napisano Ponad rok temu

oki ja sie tutaj wepne w ten temat gdyz tez mam podobne pytanko o łączeniu suplementow :D
Nabylem "Total Creatine" oraz chcialbym zakupic "Dibencozide Magnum"
chcialbym sie dowiedzic czy ktos cos moze wie o tym ostatnim specyfiku oraz czy nieprzeszkadza jak sie go miesza z total creatine :lol:
Bo niechcialbym miec skutkow odwrotnych od porzadanych
P.S Chcialbym wszystkim powiedziec ze wedle niektorym poradom otzrymywanym na forum stosowalem sie do nich i przybralem na masie
oraz podnosze wjekszy ciezar :wink: dzieki wszystkim i czekam na rozwiazanie tego problemu :idea:
  • 0
zapraszam na stronke oraz forum....od kosciana do Pudziana

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dibencozide Magnum nie radze tego stosować sam wprawdzie nie brałem, bo wydawać pieniądze na "żadne efekty" się nie opłaca. Nie polecam go absolutnie prawie wogóle nie działa
  • 0
Pozdrawiam Strong

spiryt
  • Użytkownik
  • Pip
  • 46 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:kulturystyka

Napisano Ponad rok temu

a czym uzasadniasz swoja wypowiedz :D bo ja tez czytale sporo pozytywnych uwag na temat tego specyfiku
niektorzy twierdza ze jest on skuteczny 8)
chcialbym tylko wiedziec czemu tak uwarzasz czy moze ze wzgledu na jakas jego szkodliwosc czy tez moze dlatego ze tak od jakies zaufanej osby poprostu slyszalem wiele roznych glosow i chialbym wiediec dlaczego ty tak odpowiedziales :shock:
  • 0
zapraszam na stronke oraz forum....od kosciana do Pudziana

Strongbart
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4690 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Badania nie wykazują dużego przyostu masy, jedyna rzecz która działa w tym preparacie (i to nie na wszystkich) to zwiększenie apetytu. JAk chcesz dokładniejszej odpowiedzi to moge prawdzić badania megabola i powiem dokładnie(i pamietaj nigdy nie wierz w wszystko co mówią w reklamach)
  • 0
Pozdrawiam Strong