Zaczęłąm sie poważnie bać,wiem że bierze sterydy w tym testosteron ćwiczy i zaczął sie koszmar.Psychicznę nękanie mnie dzieckiem wogóle sie nie interesuje,za to mna BARDZP jak nigdy uprawiał by sex naokoragło i tylko o tym mówi,pod wpływem alkoholu robi sie bardziej niepoczytalny.Straszy mnie że ......wiadomo co mam robić?
Mąz zrobił się agresywny i nadpobudliwy
Napisano Ponad rok temu
a co bije? bo jak trenbolon a wczesniej miał wybuchowa naturę to współczuję.
Z SAA (sterydami nabolicznymi) jest tak ze wyostrzają naszą naturę, jak ktos jest spokojnym misiem będzie na soku jeszcze spokojniejszy , ale jak ktos jest z natury agresywny to będzie jeszcze bardziej agresywny na dobrym cyklu.
Dopóki mąż nie zejdzie z bomby to raczej nic sie nie zmieni. My ci juz nic na to nie poradzimy bo żeby uzywac dopingu to też trzeba wiedzieć kilka rzeczy nie kilka kg mięśni nie brać wyżej od własnej rodziny.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Tak mój maz zawsze był" innejszy"wybuchowy.Znalazłam w jego rzeczach methandienone i testosteron10ml.
Tak mądre słowa rodzina jest najważniejsza robię wszystko żeby był uszczęśliwiony nie wypominam spędzonych godzin w siłowni(kosztem dzieci z którymi przestał sie interesować)ciężko mi ja wiem że mi nie pomożecie ja nabawiłam sie nerwicy lękowej,mam ataki a musze dzieci wychować.Mamy ok40lat i 20lat małżeństwa spełnia swoje marzenia z lat młodości ale kosztem Naszym Rodziny która zaczeła sie bać tatusia.....
Napisano Ponad rok temu
metanabol i testosteron pol biedy gorzej jak wezmie trenbolone
Napisano Ponad rok temu
Jak weźmie trena to będą sie musieli rozstać ( skoro po zwykłym teście stał się niepoczytalny i agresywny)
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
wg mnie dawaj chłopowi ultimatum albo si e ogarnia albo do widzenia i tyle w temacie
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
dokladnie zamykamy
Napisano Ponad rok temu
Też mam żone i dziecko ale chyba troche więcej rozumu w głowie , zdaża mi sie być wybuchowym ale bez przesady .
Napisano Ponad rok temu
wg mnie dawaj chłopowi ultimatum albo si e ogarnia albo do widzenia i tyle w temacie
Dokładnie tak samo sądzę, chodź mam 16 lat to wiem coś o takich rzeczach.
Tak samo jak z alkocholem jeden wywali nie wiadomo ile i jest spokojny a drugi po 2 piwach się rzuca. Dawaj ultimatum, bo jak teraz wydziwia takie cyrki to za miech, dwa albo Ciebie albo dziecko uderzy a wtedy będzie już tylko gorzej
Trzymaj się
PS: Ile dziecko ma lat?
Użytkownik MociumPan edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm starszy 22lata sie usamodzielnił wyjechał daleko,najmłodszy ma 6lat.
Napisano Ponad rok temu
On miesza z alkoholem wtedy jest najgorszy,tak w ciagu dnia wszytsko go denerwuje że dziecko jest za głośne że ja za duzo gotuje obiadów itd.Staram sie żeby miał dobrze sprawe zgłosiłam na niebieską linię jutro mam wizyte psychologiczną na tym wszystkim sama poupadłam na zdrowiu(mam powazną artymię i nerwicę lekową).Najgorsza jest jego napobudliwość seksualna.Dziękuje za zaintersowanie,pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie mam uprawnień w tym dziale
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A czemu ma zamknąć watek?uzasadni Mar
Napisano Ponad rok temu
dobra zamykam
www.massagepeter.se