Udoskonalenie forum.
Napisano Ponad rok temu
Otorz co Wy na to by wprowadzic w poszczegolnych tematach na forum w Regulamin"
Aby każdy kto zakłada temat typv Prosze o pomoc, Porade. Byłby zobowiazany po jakims czasie Napisac Posta w ktorym uzyskal pomc Czy dana porada byla rzeczewiscie pomocna, jakie mial efekty i td..
Wtedy byłoby chociaz troche przejrzyściej na forum co do Skutecznosci w Udzielaniu Porad i pomocy.
Bo teraz czesto jest tak ze ktos pyta o pomoc my mu pomagamy. Na tyle na ile umiemy"
a tak naprawde czesto niewiadomo Czy udzielona porada Rzeczewiscie Pomogla tej osobie. A można by to zmienić.
Napisano Ponad rok temu
Podziękowaniem jest danie Komuś plusika, wydaje mi się że już nie ma co z tym kombinować.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
ale plusa nie idzie odczytać, ex żle to zrozumialeś, nie chodzio dziekowanie ale czy rada była słuszna i czy sie przydzala
TKWM
Napisano Ponad rok temu
W jaki sposób? Nie sądzę że dużo użytkowników będzie wracało do starych tematów i pisało czy dana rada pomogła czy nie. Nie twierdze że jest to zły pomysł, lecz wydaje mi się że to się nie sprawdzi...
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
W jaki sposób? Nie sądzę że dużo użytkowników będzie wracało do starych tematów i pisało czy dana rada pomogła czy nie. Nie twierdze że jest to zły pomysł, lecz wydaje mi się że to się nie sprawdzi...
Napisano Ponad rok temu
Ja np osobiscie jestem Ciekaw czy moja porada na kogos podzialala, w jaki sposob, a moze przyniosła odwrotny skótek. Bo roznie to bywa.. Ale to moje skromne Zdanie.
Napisano Ponad rok temu
Pomysł może i dobry ale ja z doświadczenia wiem...że ludzie podziękuja plusem i na tym koniec. Jeśli wyplusują Mało kto wraca i zdaje relacje czy rada pomogła czy też nie.
Zdarza sie...bardzo razdko,że dostajemy podziękowania na pw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiekszośc co sie tu rejestruje żeby zadac 1/2 pytania potem nawet hasła do forum nie pamięta i nie wchodzi i taka prawda, dostanie odpowiedż i spada. Wątpię haro żeby to zdało egzamin
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
podzielam zdanie Gramma, wiekszosc ludzi wpada tu na chwile o cos zapytac i nara....wystarczy zerknac na prowadzone dzienniki ile jest zalozonych a ile jest prowadzonych
Napisano Ponad rok temu
Wystarczyłoby tylko zrobić tak ze Zanim zada nastepne pytanie Niech Podsumuje Te na ktore dostala Wczesniej Odpowiedz/ Odpowiedzi i tyle.
Dam przyklad Taki Body Doradza Supel. Osobie X.
Ta osoba kupuje ten supel.
Po czasie wchodzi w posta i go podsumuje
Jaki efekt, czy Wartobyło i td..
Ułatwiloby to troche, sprawe np z Ankietami. I tp.
No ale jak tak to ok. Temat do Zamknięcia.
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
ostatnio to jest czesto spotykane na forum , w dodatku stale te same pytania typu ocencie trening, a najbardziej mnie rozwala jak ta sama osoba daje kolejny raz w roku do oceny plan popeniając te same błedy zamiast sięgać po gotowca
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Gramm popieram..brak wieku, stażu..żenada. Trzeba coś z tym zrobic.Jeśli nie uzupełni profilu -nie otrzyma odpowiedzi i tyle.
Napisano Ponad rok temu
wole nie odpowiadać Wogóle.
Bo czasami to Czytajac te posty Mam wrażenie Że Gówniarze Robią sobie jaja z Forum!
Nawet niewiadom czy ta osoba ma zamiar Wogóle cwiczyć.
No i wlasnie tu byloby to o czym ja pisalem dobrze Widziane osoba ta dostanie " plan"
i zanim Zanim zapyta o następny Niech udowodni ze Cwiczył Tym co miał wcześniej. NIECH PODSUMUJE W POSCIE. Efekty co jak robił i Tyle. Dalo by to pewny obraz na pewne sprawy.
Napisano Ponad rok temu
często widze, że zakładane są błache tematy na temat diety, treningu suplementacji. Proponował bym by założyć tematy w których by mogło sie zdawać proste, krótkie pytania tak by nie robić z danego działu śmietnika. I pytanie kolejne czy dało by rade kasować np zakładane tematy, który by były uznane za niepotrzebne albo zbędne.
Na niektorych forach widziałem dokładne ankiety, które trzeba wypełnić i wkleić do tematu zanim sie zada pytanie bo wiele osób jednak profilu nie wypełnia
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Regulamin w każdym dziale jest, nie przestrzegaja to trzeba kasować, albo szablony moderatorski, kwestia co Experto o tym sadzi, mnie kasowanie tematów nie rpzeszkadza, wole mniej ludzi na forum a mądrzejszych któzy chca pomocy i włączają mózg od czasu do czasu niz bande userów którzy bezmyslnie zakłądaja enty tematów.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
a moze w dziale trening by sie przydal taki sam temat jak w suplementacji pt: "pojedyncze pytania" ?
Napisano Ponad rok temu
Wypowiem sie w pewnej kwestii...bo aż się prosi.
Chcemy udoskonalic forum,,ok...ale na litośc może by tak zmniejszyc słownictwo o wulgaryzmy.
Ja wiem,że facet klnie i ok.....ale troszke to razi w oczy. Taka moja skromna opinia.