Powitać. Zastanawiam się jak wspomóc swój organizm ,co kupić aby dodatkowo wzbogacić codzienną dietę i dać zastrzyk energii na resztę dnia . Problemem jest moja praca która zajmuje mi z dojazdami większość dnia ,czas pracy to 12h dziennie plus dojazdy 2h czyli nie pozostaje zbyt wiele ,ale od jakiegoś czasu systematycznie ćwiczę . Początkowo było ok pierwsze miesiące były normalne teraz czuję się już zmęczony ,oczywiście fajnie bo "fat" zaczyna spadać a to po wielu latach jedzenia czego popadnie ,chlania browara jest bojler do zrzucenia . Mam 35lat przerwę w ćwiczeniach miałem nastoletnią ,teraz od kilku miesięcy macham , ćwiczę 4 razy w tygodniu (2-1-2-2) ,z posiłkami jest gorzej bo wstaję o 4 rano pierwszy posiłek jest 4:15 potem staram się coś zjeść ok 7 (nie zawsze tutaj mam czas),przerwę śniadaniową mam o 10:00 mam 30min więc mam czas następna przerwa o 14:00 kolejne 30 min teraz już robi się przerwa do 19:20 tak jak wracam z pracy . No i tutaj mam dylemat bo w dni treningowe na 20:00 chodzę ćwiczyć ,jak zjem przed to czuję się ciężki ,jak nie jestem trochę głodny a po siłowni to już dość późno na jedzenie . Zastanawiam się co dołożyć do codziennych posiłków aby wzbogacić o dodatkowe kalorie . Tak jak w temacie zastanawiałem się nad Megabol Gainer 737 i to połączyć z Nitrobolonem 2 ,co jeszcze Waszym zdaniem mogę dodać do tego ,jak długo stosować lub co zmienić . Dodam tylko że nie mam w planach kupować mega drogich produktów .
Pozdrawiam Marcin