Jest taka sprawa ze posiadam w domu spory pojemnik jakiegos aktywatora tlenku azotu, tyle ze mam 15 lat i nie zabardzo wiem czy moge to stosowac w tym wieku? A jezeli tak, to jak? (Narazie biore Magnum 8000 )
Aktywator tlenku azotu
Napisano Ponad rok temu
I jaki miałoby to skutek na efektywnośćtreningów?
Napisano Ponad rok temu
aktywator azotu ?
napisz coś więcej co to za produkt
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wg mnie odpuść sobie go w twoim wieku nie potrzeba ci pompera
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Gosciu masz 15 lat i ani magnum ani nitro nie jest ci do niczego potrzebne... DIETA DIETA DIETA i trening i będzie to czego oczekujesz.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Noo ,a najlepiej liczenie makro co do grosza ... ; ) Jeść czysty ryż i gotowanego kurczaka ...
Śmiało jedz tego magnuma ,nitro jak masz to też łykaj ,nie zaszkodzi ,a moze tylko pomóc .
Napisano Ponad rok temu
Tak więc niech nakupi supli zamiast jeść normalnie :E
To że go ma wiadomo ze nie wywali ale kupowac więcej nie ma potrzeby, zapewne nie wie w ogóle jak sie odżywiać ale spoko niech wali prochu tony :E
W końcu ja tu tylko sprzatam :E
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Czy ja nakazuje mu kupić suple ?
Ogarnij się ,mówi że ma ,to co mają leżeć w szafie i ma na nie patrzec ?
Jedyne co mógłby kupić to ... cisussa
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesc to sie staram tam zeby bylo odpowiednio no ale w tym wieku nie mam wiekszego wyboru jem to co mama ugotuje i tyle nie mam pieniedzy na konkretna diete
Napisano Ponad rok temu
A na nitrobolon masz? Przykro mi ale nie maż żadnej wiedzy o tym sporcie bo gdybyś ja miał wiedziałbyś że lepiej za cene tego badziewia nakupić sobie ryżu i jajek i jeść ponad to co mama daje. Nitro nie da ci nic bez normalnej diety (czyli w tym wieku po prostu jedzenia więcej rzeczy wartościowych)
magnum 8000 to tez zastepczy posiłek w proszku więc skoro masz na magnum masz chyba też na chleb z twarogiem....
Typowe wymówki nastolatka który zobaczy łądnego kulturyste na opakowaniu przeczyta zajebisty opis i leci kupić licząc na cuda. Ja też tak zaczynałem z tym ze ja wtedy nie miałem internetu aby za darmo wiedze jakąś podłapać
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Natepnym razem zamiast gainera lepiej kup jakies białeczko . )
Napisano Ponad rok temu
moderator a przyczytac bys chyba mogl ze zadnego nitro nie kupywalem tylko ze posiadam w domu(jak sie cos kupuje to chyba sie wie co to jest) to mojego ojca ktroy cwiczyl z 3 lata temu i teraz lezy na polce pisalem ze znalazlem a nie kupilem wiec nie pisze ze wydaje pieniadze na nitro zamiast na ryz ( napisalem tez ze staram sie jesc odpowiednio czyli jem ten ryz i kurczaka gotowanego tylko chodzi o to ze nie moge zrobic scislej diety) i wiem ze magnum 8000 jedzenia nie zastepuje tylko je uzupelnia wiec nie rob ze mnie glupiego dzieciaka ktory rzuca sie na bialko kfd magnuma 8000 czy inne odzywki bo mysli ze to zlote srodki