ruska meta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps z jakiej firmy metka?
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
mam to od bardzo pewnego goscia nie sadze zeby to bylo jakies gownoto zalezy od organizmu i jaki dawki bierzesz i od jakosci mety (znajac zycie ona rosji nie widziala i jes zanizone stezenie) jak masz dobra mete (czytaj kiedys jelfa ) to w 2tyg
ps z jakiej firmy metka?
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
ostatnio ogladalem film z akcji policj jak zlikwidowala w polskiej piwnicy produkcje tej oto wlasnie mety po obejrzeniu tych materialow jak oni to robili odechcialo mi sie kupowac ta mete
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
jak to najlepiej dozowac??nigdy nie bylem przekonany do tej mety rosji napewno ona nie widziala ale moze dziala tylko ze pewnie ma zanizone stezenie
ostatnio ogladalem film z akcji policj jak zlikwidowala w polskiej piwnicy produkcje tej oto wlasnie mety po obejrzeniu tych materialow jak oni to robili odechcialo mi sie kupowac ta mete
ja biore 2 co 12 godzin +1 tab sylimarol bedzie cos z tego???
Napisano Ponad rok temu
sylimarol jest na dluzsza kuracje chodzi o odnowe powinno go sie zazywac dlugotrwale do 6 m-c ,do mietka raczej hepatil polecam w dawkach 3x1 tab,zas mietka 1 tab co 3-4 godz 20-25 mg na dobejak to najlepiej dozowac??
ja biore 2 co 12 godzin +1 tab sylimarol bedzie cos z tego???
Napisano Ponad rok temu
a jak dlugo?sylimarol jest na dluzsza kuracje chodzi o odnowe powinno go sie zazywac dlugotrwale do 6 m-c ,do mietka raczej hepatil polecam w dawkach 3x1 tab,zas mietka 1 tab co 3-4 godz 20-25 mg na dobe
Napisano Ponad rok temu
mam to od bardzo pewnego goscia nie sadze zeby to bylo jakies gowno
Nawet najbardziej pewny gościu nie jest jasnowidzem co siedzi w srodku. Jak przyjezdza towar to jest wymieszany 70% oczywiscie to faku. Zobacz jak smakuje tabletka.
Napisano Ponad rok temu
Nawet najbardziej pewny gościu nie jest jasnowidzem co siedzi w srodku. Jak przyjezdza towar to jest wymieszany 70% oczywiscie to faku. Zobacz jak smakuje tabletka.
j/w od dila to nie zalezy...
MaC406 po smaku tez nie odróżnisz ;-) nie ma reguły.. w Polsce z tego co wiem były 4 źródła w której roibiono tą mete na dużą skalę.. oczywiście zapewne są też produkcje mniejsze bo to nie problem zamówić pudełka, porobic nalepki i wsypac jakies gówno do środka..
autor daj jeszcze fote samej tabletki przy linijce..
ale sądząc po tym co mówisz to brałes 10mg co w praktyce przy tej mecie oznacza 6-8mg takiej dawki nie poczujesz może nawet przez cały cykl
jeśli bierzesz poprawnie.. przy rusku minimum 20mg ed to można poczuć już nawet po kilku dniach poprzez senność, zmulenie, wzrost apetytu.. choć nie u wszytskich to występuje
Napisano Ponad rok temu
w smaku jest bardzo gorzka a mam tego 300 tabj/w od dila to nie zalezy...
MaC406 po smaku tez nie odróżnisz ;-) nie ma reguły.. w Polsce z tego co wiem były 4 źródła w której roibiono tą mete na dużą skalę.. oczywiście zapewne są też produkcje mniejsze bo to nie problem zamówić pudełka, porobic nalepki i wsypac jakies gówno do środka..
autor daj jeszcze fote samej tabletki przy linijce..
ale sądząc po tym co mówisz to brałes 10mg co w praktyce przy tej mecie oznacza 6-8mg takiej dawki nie poczujesz może nawet przez cały cykl
jeśli bierzesz poprawnie.. przy rusku minimum 20mg ed to można poczuć już nawet po kilku dniach poprzez senność, zmulenie, wzrost apetytu.. choć nie u wszytskich to występuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pisałem wyżej ze po smaku nie poznasz daj zdjęcie tabletki albo chociaż opisz ją jak wygląda.. kolor, wielkość, czy jest gładka, czy ma przedziałke, czy jest zaokrąglona czy płaska
Widziałem 3 wersje - pierwsza gorzka dzałala dobrze, druga minimalnie słodka na początku a później gorzka działała dobrze i trzecia małe tabletki ( bardzo twarde ) smak kredy - fake.
Nikt nie napisał ze po smaku poznasz metanabol bo to jest nie realne ale jezeli jest smak gorzki to wiecej jej do oryginału.
Mam na stanie pare opakowań w/w produktu który dziala wstawie jutro fotki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JEST GLADKA LADNIE ZROBIONAz tym sie zgodze ja też widziałem te twarde małe tabletki co mówisz.. ale widziałem tez różowe z przedziałką i białe płaskie z czarnymi kropkami, jakby brudne i te dwie o dziwo również klepały jak trzeba także z ta metą to chyba trzeba zjeśc żeby sie przkonać czy działa pozdro
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
JEST GLADKA LADNIE ZROBIONA
Tak wyglada spox i jezeli jest w smaku gorzka powinna być w duzym stopniu "oryginalna". Ja jescze nie spotkałem sie z tym metanabolem ktory jest w smaku gorzki i bylby to totoalny fake. Pozniej wrzuce moja fotke .
Napisano Ponad rok temu
no moze troche przesadzilem z tym ze jest gorzka jak sie ja rozgryzie to czuc lekkie szczypanie w jezykTak wyglada spox i jezeli jest w smaku gorzka powinna być w duzym stopniu "oryginalna". Ja jescze nie spotkałem sie z tym metanabolem ktory jest w smaku gorzki i bylby to totoalny fake. Pozniej wrzuce moja fotke .
Napisano Ponad rok temu
jadłem ja i dyla słaba a waliłem po 6 tabs ,no moze troche przesadzilem z tym ze jest gorzka jak sie ja rozgryzie to czuc lekkie szczypanie w jezyk
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!