Za jakiś tydzień planuję rozpocząć cykl, w którym chciałbym spalić trochę tłuszczu z brzucha i ud. Reszta ciała jest okej, a nawet może za mało umięśniona. Dlatego proszę Was o pomoc. Może jest taka opcja by jednocześnie spalając tłuszcz z brzucha i ud postarać się zwiększenie masy mięśniowej i siły w innych partiach lub też ewentualnie pozostanie przy dotychczasowych wymiarach. Jestem zielony w temacie suplementacji, więc liczę na wyrozumiałość i chęć pomocy. Można powiedzieć, że to będzie mój drugi cykl. Poprzednio wspomagałem się:
- mono Fitmax
- białkiem Whey protein 81+ Fitmax
- witaminami mega 100 Qnt
- staminą booster Activlabu
Cykl ten trwał niecałe 7 tygodni i priorytetem była masa mięśniowa, ale efekty były marne. Nie wiem, czy mono na mnie nie działa, czy może to z innego powodu.
Teraz chciałbym oprócz tej właśnie wycinki poprawić swoją siłę oraz umięśnienie oczywiście w miarę możliwości - może jakaś kreatynka? Ale tutaj zdaję się na Wasz profesjonalizm. Wiem, że na rzeźbie może być to mało realne, dlatego pytam. Priorytetem jest właśnie brzuch i uda. Dieta jest właśnie dopinana, a do treningów na siłowni planuję dołożyć bieganie, rowerek.
Mój budżet to mniej więcej 450zł. Jeżeli chcielibyście zaproponować mi jakieś białko, to jak najbardziej jestem za, tylko że małę opakowanie wystarczy (500g - 1000g) które bym stosował w razie braków lub też między treningiem, aerobami, a posiłkiem potreningowym.
Co do przeciwwskazań, to latem miałem obniżone tętno (35-45) ale teraz się w miarę unormowało (60-70) więc nie wiem jak na to patrzeć
![:)](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Z góry dziękuję za pomoc!