Stacki???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja robie tak 5 tyg mono 5 tyg przerwy 5 tygodni mono pół roku przerwy 5 tyg jabczan i pół roku przerwy
(brałem w życiu 6 razy monohydrat i za każdym razem kopał mnie jak szalony, goście na koksach nie osiągali tego co ja na kreatynie - %masy-%wyciskanie na klatke)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
olej cp i bierz shocka i storma.albo 2x xpanda.a jakbym olał CP i od razu poleciał z czymś mocniejszym np: Shock+Storm albo XPand??? nie będzie za mocne na jak na pierwszy stack???
Napisano Ponad rok temu
Nie odczujesz większej różnicy pomiędzy CP a Stormem i to i to jest jabłczan(storm ma kilka rodzajów kreatyn więcej,ale czy to się przeloży na więszkego powera to wątpie.)
Litwin.. różnica nie polega tylko na rodzajach kreatyn ale tez innych substancjach.. ja brałem CP i Storma i nie można nawet porównywać.. Storm o niebo lepszy..
a co do przerw między cyklami to jako ciekawostke powiem że u nas się tylko tak utarło, bo w tej chwili chłopaki w innych krajach jadą na kreatynie cały czas a nie cyklicznie i to wcale nie na małych dawkach.. kulturyści zresztą też..
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do Storma ciezko stwierdzić co tam jest dokładnie w składzie hehe nie ważne, kolega zrobi jak chce, my tylko wyrażamy swoją opinie.. pozdro
Napisano Ponad rok temu
a co do przerw między cyklami to jako ciekawostke powiem że u nas się tylko tak utarło, bo w tej chwili chłopaki w innych krajach jadą na kreatynie cały czas a nie cyklicznie i to wcale nie na małych dawkach.. kulturyści zresztą też..
pozdro
co ty wypisujesz za bzdury że biorą bez cykli?? Przeicez po pewnym czasie rceptory się przesycają i nie whłaniają kreatyny lecz wydalają ją waraz z moczem
PZD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyle że ilośc tej kreatyny zalezy tez od masy ciała.. jeśli damy 10g a wazymy bardzo dużo to napewno nie da rady się nasycić tak żeby ten poziom już nie rósł... tym bardziej stosując np SAA... są też takie metody że kreatyne stosuje się całorocznie tylko w dni treningowe.. wtedy nasycenie też nie jest możliwe... dlatego dziwi mnie Kristo że tak sie zbulwersowałeś gdy to napisałem, bo nie jest to nic nowego i jako Doradca tym bardziej powinieneś mieć chyba jakąś wiedze w tym temacie.. pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe nie równaj Mercedesa z maluchem Strom ma w swoim składzie 6 różnych kreatyn (+ iNOXsulin-7)i to właśnie one dają Ci kopa na treningu. Byś może na Ciebie nie zadziałał jak trzeba bo to jest kwestia indywidualna. Ale i tak zdecydowana większość ludzi jest zajebiście zadowolona z suplementacji Storma Wiem co mówię sam stosowałem i CP i Storma.Nie odczujesz większej różnicy pomiędzy CP a Stormem i to i to jest jabłczan(storm ma kilka rodzajów kreatyn więcej,ale czy to się przeloży na więszkego powera to wątpie.)
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co do animal cuts..
- Ponad rok temu
-
Megabol Testosterol 250
- Ponad rok temu
-
Początek