Stacki???
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Glukonat kreatyny
Orotan kreatyny Kreatyna AKG
Jablczan kreatyny
Monohydrat kreatyny
Magnezowy chylat kreatyny
Poczciwe mono,magnezowy chelat który w teorii jest mocny,wyśmiewany przez ciebie jabłczan,glukonat i jedyna formuła która może zwiększać poziom energi to orotynian.Ale podważe to co ty napisałes,w 1 porcji masz 5 gram kreatyny w 5 różnych jej odmianach(nie są podane poszczególne ilości),nie jest to ilość przy której zróznicowanie form kreatyn mogłby się okazac lepszą formułą niż sam jabłczan z CP.Gdyby na porcje było 5 gram kreatyny w połączeniu w połowie orotynianu i jabłczanu to bym się zgodził(gdyż są to dwie najbardziej energetyczne formy kreatyny)a w tym wypadku tak nie jest.Żeby nie było zjadłem 80% dostępnych form kreatyny na rynku,jestem na nią podatny.
Napisano Ponad rok temu
Nie podzielam twojej radości gdyż tylko u nas universal jest wyznacznikiem jakości,na zachodnich forach jest to firma jak Biogenix,dla szerszego odbiorcy,też ich nazwa Universal-czyli odżywki uniwersalne,dla każdego.Co do składu to jest on następujący:
Glukonat kreatyny
Jablczan kreatyny
Monohydrat kreatyny
Poczciwe mono,magnezowy chelat który w teorii jest mocny,wyśmiewany przez ciebie jabłczan,glukonat i jedyna formuła która może zwiększać poziom energi to orotynian.Ale podważe to co ty napisałes,w 1 porcji masz 5 gram kreatyny w 5 różnych jej odmianach(nie są podane poszczególne ilości),nie jest to ilość przy której zróznicowanie form kreatyn mogłby się okazac lepszą formułą niż sam jabłczan z CP.Gdyby na porcje było 5 gram kreatyny w połączeniu w połowie orotynianu i jabłczanu to bym się zgodził(gdyż są to dwie najbardziej energetyczne formy kreatyny)a w tym wypadku tak nie jest.Żeby nie było zjadłem 80% dostępnych form kreatyny na rynku,jestem na nią podatny.
Napisano Ponad rok temu
Ładnie opisane Czyli ja rozumiem z tego że bardziej wolisz CP od Storma. Sorry ale ja stawiam na Storma i nie interesuje mnie co piszą na zagranicznych forach. Interesują mnie tylko efekty suplementacji na kreatynie. A tak na marginesie ja się nie wyśmiewam z jabłczanu ani z innych form kreatyn, tyko z tego że porównujesz Storma z CP Każdy ma własne zdanie i niech Każdy jak chce Sobie porówna oba staki... Ja wybieram StormaNie podzielam twojej radości gdyż tylko u nas universal jest wyznacznikiem radości,na zachodnich forach jest to firma jak Biogenix,dla szerszego odbiorcy,też ich nazwa Universal-czyli odżywki uniwersalne,dla każdego.Co do składu to jest on następujący:
Glukonat kreatyny
Jablczan kreatyny
Monohydrat kreatyny
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
P.S.Uwielbienie marek z usa może nie być zbyt fajne,gdyż polskie prawo jest tak restrykcyjne iż ciężko robić u nas wałki ze składem,co nagminnie zdarza się w suplach z usa.Tam nie wiele trzeba uczynić by miec firme.Do nie dawna było bardzo chwalone Dymatize a dziś wiadomo ze oszukiwali w białku i ich Xpand to cień samego siebie sprzed kilku lat.
Napisano Ponad rok temu
A ja brałem tak: Pierwszy cykl oczywiście na mono, drugi to było też mono, trzeci był Storm, czwarty CP, piąty Storm... I powiem tak że byłem zadowolny z tych cykli ale jeśli chodzi o CP to miałem mniejsze przyrosty od Storma. Dla tego postanowiłem Storma brać dalej... Później był BSN N.O. - Xplode - to jest kurwa zajebisty STAK największe przyrosty jakie kiedy kol wiek miałem Miałem dosyć dużo cykli na kreatynie, to nie czyni ze mnie eksperta ale wiem to i owo... A co do HP też jadłem i powiem że był OK ale i tak lepszy był N.O.-X.Nie zrozumieliśmy się.Napisałem że przyrosty bede podobne,bo to że jest kilka form kreatyny nie znaczy że klapnie mocniej.Zaczynałem swoją przygode od mono,później był Cytrynian który mnie rozczarował,przyszła kolej na CP który dał bardzo dobre przyrosty,później był Storm który dał przorosty porównywalne do CP.Radze zamiast jeść 2 lub 3 raz Storm zjeść HP lub Clouta.
Xpanda brałem też trochę ale nie był taki zły a co się teraz z Nim stałoP.S.Uwielbienie marek z usa może nie być zbyt fajne,gdyż polskie prawo jest tak restrykcyjne iż ciężko robić u nas wałki ze składem,co nagminnie zdarza się w suplach z usa.Tam nie wiele trzeba uczynić by miec firme.Do nie dawna było bardzo chwalone Dymatize a dziś wiadomo ze oszukiwali w białku i ich Xpand to cień samego siebie sprzed kilku lat.
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co do animal cuts..
- Ponad rok temu