Pierść z Kurczaka zapiekana w Papryce
Napisano Ponad rok temu
Składniki:
200g piersi z kurczaka
2 papryki czerwone
pieczarki
ryż biały
przecier Pomidorowy
Przyprawy
Przygotowanie:
Piersi z kurczaka kroimy w mała kostkę przyprawiamy pieprzem , szczyptą soli,słodką papryka smażymy na oliwie z oliwek do złotego koloru
Usmażonego kuraka odkładamy do miski i smażymy pieczarki jak juz sie pieczarki sie zrobia dodajemy Kurczaka i rozrobiony sos z przecieru (3 łyżki małe + około 100ml wody) wlewamy i dusimy co jakiś czas mieszając około 5 min
Paprykę przygotowujemy następująco odcinamy górne części papryki tak aby mozna było je nafaszerować oczywiście odcinamy te białe elementy papryki ze środka.
Ok mamy farsz i wycięte papryki teraz nastawny sobie w tym czasie piekarnik na 180 stopni miedzy czasie nafaszerujemy nasze papryki na każdą paprykę po połowie porcji z patelni
Tak zafaszerowane papryki wstawiamy do piekarnika na 180 stopni czas 40 min i gotowe ŻYCZĘ SMACZNEGO Z KUCHNI DAWIDA
Napisano Ponad rok temu
plusik się należy
Pozdro
www.massagepeter.se
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pierś z Kurczaka w cieście Francuskim
- Ponad rok temu
-
KONKURS !!! Najciekawszy Przepis
- Ponad rok temu
-
Kurczak z makaronem po chińsku :P
pit86 - Ponad rok temu
-
Szybki Podwieczorek
UkaniU - Ponad rok temu
-
Proste i wartościowe posiłki w diecie kulturystycznej.
- Ponad rok temu
-
makaron z kurakiem w sosie śmietanowym :D
pit86 - Ponad rok temu
-
Mintaj pieczony
- Ponad rok temu
-
Gainer własnej roboty, jak go zrobić?
pit86 - Ponad rok temu
-
Jak jecie twaróg ?
- Ponad rok temu
-
sos słodko kwaśny
- Ponad rok temu