Problemy z żołądkiem - nowa dieta
Napisano Ponad rok temu
Jedz i duży rośnij
Napisano Ponad rok temu
Jeśli byś chciał to diete byś miał, nie wierzę że matka by ci żałowała, żebyś sobie rano wstał zrobił kurczaka z ryżem i oliwą do szkoły i zjadł porządne śniadanie wcześniej. Chlopie mieszasz jeszcze ciepły ryż z oliwą (spora ilość) i kurą, wkładasz w pojemnik (nawet po lodach dużych może być) i jak zjesz w przeciągu 2-3h od wyjścia z domu to będzie lekko ciepłe, naprawdę przyjemne jedzonko w szkole. Lepsze o wiele i bardziej wartościowe od bułek.
Białka to powinna być 1 porcja dziennie.
Napisano Ponad rok temu
No kolega widać ma problemy z zarządzaniem pieniędzmi. Posłuchaj kolego, ja za niewiele ponad 450zl tygodniowo potrafię opłacić neta, telefon, siłownie, bilet miesięczny i w większości diete. A moja dieta to dziennie ponad 200g białka, 400-500g węgli i ok. 50g tłuszczy (to musze poprawić).
Jeśli byś chciał to diete byś miał, nie wierzę że matka by ci żałowała, żebyś sobie rano wstał zrobił kurczaka z ryżem i oliwą do szkoły i zjadł porządne śniadanie wcześniej. Chlopie mieszasz jeszcze ciepły ryż z oliwą (spora ilość) i kurą, wkładasz w pojemnik (nawet po lodach dużych może być) i jak zjesz w przeciągu 2-3h od wyjścia z domu to będzie lekko ciepłe, naprawdę przyjemne jedzonko w szkole. Lepsze o wiele i bardziej wartościowe od bułek.
Białka to powinna być 1 porcja dziennie.
Nie wiedzą o prochach nic to ze robie kure 2 razy dziennie itd to nie da sie przeciez ukryc. i tak wam sie wydaje ze to takie banalne dobic 200gram bialka dziennie na czysto. moze i tak ale nie dla mnie. i co do "matki" paragraf to uwierz ze mi nie zaluje, wrecz odwrotnie, to ona kupuje od poczatku cyklu ciagle kurczaka kiedy prosze, ryby, twaróg no i wgl wszystko co podstawowe tutaj. a to ze jednorazowo uskrobalem 200zł na bialko (reszte dostalem od dziewczyny jako wkład z prezentu mikolajkowego) przez co sie zadłuzylem nie znaczy ze jestem w stanie kolejne 2 stówy ladowac co tydzien bo to tak swietnie wygląda ze skoro wyjebalem na tani proch taką kase to teraz co chwile znajde jej tyle samo na szame panowie, nie wszyscy zarabiają sami albo mają kasiastych rodziców jakkolwiek by to mialo zabrzmiec. ale dzięki za opinie
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam to tyle w temacie
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
każdy wychodzi z założenia że jak coś zarzuci to masa pójdzie nie wiadomo jaka...
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Panowie naprawde zdaje sobie sprawe ze popelnilem blad ale bialka nie sprzeedam i diete wkrece w miare mozliwosci bardziej.jak tylko znajde srodki, koniec tematu.
Napisano Ponad rok temu
pozdro przyrostów życze
www.massagepeter.se