czy meta konwertuje do DHT?
Napisano Ponad rok temu
dzieki za info... pozdro @ll
Napisano Ponad rok temu
Siemka... tak jak w temacie... czy metka konwertuje do DHT?? na pewnej stronie znalazlem ze nie a na niektorych forach ludzie sie wypowiadaja ze jednak konwertuje... jak to w koncu jest....
dzieki za info... pozdro @ll
Metanabol konwertuje do DHT
Kto pisze inaczej nie ma pojecia o Matanabolu działającym w praktyce tylko jest pierdolonym teoretykiem
DHT - np trądzik i wypadanie włosów itd wiec kazdy kto stosował metke ma juz odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
Metanabol konwertuje do DHT
Kto pisze inaczej nie ma pojecia o Matanabolu działającym w praktyce tylko jest pierdolonym teoretykiem
DHT - np trądzik i wypadanie włosów itd wiec kazdy kto stosował metke ma juz odpowiedz
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a co powiedzie na te dane? ;]
w takim wypadku jezeli konwertuje do DHT to ma wplyw j/w na wypadanie wlosow, tradzik a takze jezeli sie nie myle na gruczol krokowy... ??
pozdro...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a co powiedzie na te dane? ;]
w takim wypadku jezeli konwertuje do DHT to ma wplyw j/w na wypadanie wlosow, tradzik a takze jezeli sie nie myle na gruczol krokowy... ??
pozdro...
Jedna wielka bzdura pisana przez teortetyków nie czytaj takich opisów Sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie "w takim wypadku jezeli konwertuje do DHT to ma wplyw j/w na wypadanie wlosow, tradzik a takze jezeli sie nie myle na gruczol krokowy... ??" Tak własnie działa Metanabol !
Napisano Ponad rok temu
a jaka jest jakby najbezpieczniejsza dawka metanabolu ktora nie narobi zbyt wielu szkod w organizmie... glownie chodzi mi o wypadanie wlosow i prostate... planuje za jakeis 2 tyg zrobic cykl metka ok. 80-100tab potem odblok clomidem, podczas cyklu sylimarol lub esselive oraz witaminki (zincas forte, filomag b6, B complex)+gainerek+w miare dobrze trzymana dietka, pod koniec cyklu mam zamiar zarzucic kreatyne olimpa ktora mam w domu (megacaps 1250mg) zeby spadki nei byly zbyt duze, po cyklu hepatil na regenereacje watroby...
Co o tym myslicie??
Napisano Ponad rok temu
sylmarol -nie dziala !!!!!!!!!!!!! esevil jak najbardziej wskazany
sluchaj niektozy biora po 50mg mety dziennie i nic im nie bedzie wszystko zalezy od organizmu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
1tdz-2tab
2tdz-3tab
3tdz-4tab
4tdz-3tab
moze byc cos takiego? nie znam sie zbyt na cyklach sam go przed chwila wymyslilem... jezeli jest kitowy to prosze mnei poprawic...
czyli jednak wezme esseliv...
Napisano Ponad rok temu
1-4 20mg
Czyli przez cztery tygodnie po 4tab dziennie rozlożone na 2-3 dawkowania. Jedna dawke przyjmujesz co 3-4godz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
100tab mety ci napewno wystarczy bierz po 4tab dziennie
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no jezeli masz jelfe i z apteki to 100 wystarczy 3dni w ta czy w tamta to co to za roznica
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam kumpla ktory chodzi ok 12 miesiecy na silownie... przymieza sie za okolo mniesiac do metki... ale on ma pewien problem... ma lagodny przerost gruczolu krokowego... probowwalem mu wytlumaczyc zeby nie bral ale powiedzial ze 100 mety nie zaszkodzi mu... jak myslicie? powaznie mu to zaszkodzi?? (ma 18 lat)
Napisano Ponad rok temu
co on ma duzego wacka czy jadra? bo nie wiem
a chodzi mu o to czy po mecie bedzie mial jeszcze wieksze czy mniejsze?????
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!