Myo-Blitz - "jedyny wystarczająco dobry suplement przed treningowy, który może nosić moje nazwisko" - to słowa wielokrotnego zdobywcy Mr. Olympia, powinny być wystarczającą rekomendacją tego niesamowitego suplementu.
- Włączenie HICA ( Alpha -hydroksy- Isocaproic kwasu lub Leucic Kwas )
- Wzmocniony AstraGin
- FAT BURNING SUPPORT
Słowa Ronnie Coleman:
„Całe życie szukałem sposobów aby być najlepszym , aby być liderem , a nienaśladowcą . W trakcie mojej kariery byłem znany jako najsilniejszy kulturysta na świecie i że pochodzi z chcąc być większe i lepiej niż ktokolwiek , który stał obok mnie na scenie.
Mio- BLITZ : najsilniejszy na świecie pre-szkolenia budowania mięśni. MYO - BLITZ został zaprojektowany , aby zapewnić Państwu maksymalną ilością czystej, naciskiem intensywnej energii i surrealistyczne bez użycia zatorów, które zabijają pompę! Co najważniejsze MYO - BLITZ zaleje ciała z synergiczną mieszanką z najsilniejszych składników budujących, znajdujących się na tej planecie, które są wspierte przez naukę i zapewni rzeczywiste wyniki.
No to teraz twoja kolej . Nadszedł czas, aby budować mięśnie . Nadszedł czas, aby być stworzyć swoją własną legendę z mio- BLITZ . YEAH BUDDY!”
###OBRAZ_USUNIETY###
To jest bardzo silne serum treningowe, które może być spożywane tylko w dni treningowe. Nie używać, jeśli nie jesteście przyzwyczajeni do korzystania z suplementów wysokiej intensywności. Przeczytać, zrozumieć i przestrzegać wszystkich instrukcji przed użyciem.
Weź 1 porcję (1 miarka) z 200 do 250 ml zimnej wody lub napoju 20-30 minut przed treningiem. Nie należy przyjmować więcej niż zalecana porcja!