Trening, a choroba
Napisano Ponad rok temu
Czytałem już parę artykułów na temat tego czy iść na trening podczas choroby (przeziębienia) i sam już nie wiem. Od paru dni męczy mnie przeziębienie- zaczęło się od bólu gardła, potem katar, lekka gorączka i ogólne osłabienie.
W środę poszedłem na trening żeby sprawdzić czy "wypocenie się" pomoże w walce z przeziębieniem ale nie przeszło.
Dziś piątek i kolejny trening i dręczy mnie fakt, że go opuszczę i w następnym tygodniu będę słabszy. Co zrobić - odpuścić czy iść na trening??
Pozdrawiam
ps. na środowym treningu nie zauważyłem większego spadku mocy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odpuść, przez weekend pewnie już w pełni wyzdrowiejesz i od następnego tygodnia wrócisz do treningów.
Czyli mam odpuścić... ehh niedobrze.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Martwy na prostych nogach i sumo podczas jednej sesji treningowej Martwy, Sumo, Góra, Dół | Trening dla średniozaawansowanych | 
 |   
 | ||
| Plan treningowy do oceny | Street Workout i Kalistenika | 
 |   
 | ||
| Migrena a trening ?? :/ | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| tłuszcze po treningu | Dieta | 
 |   
 | ||
| Co wiecie na temat treningow na Grunwaldzie-Poznan ? | ZAPASY - Styl Wolny i Klasyczny | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Trening 16 latka Trening 16 latka- Ponad rok temu 
- 
			 plan na mase plan na mase- Ponad rok temu 
- 
			 brzuch brzuch- Ponad rok temu 
- 
			 Ćwiczenia na mięśnie brzucha. Ćwiczenia na mięśnie brzucha.- Ponad rok temu 
- 
			 Trenowanie codziennie bicepsów Trenowanie codziennie bicepsów- Ponad rok temu 
- 
			 jak to wyciac jak to wyciac- Ponad rok temu 
- 
			 Redukcja wagi Redukcja wagi- Ponad rok temu 
- 
			 Trening + dieta + odżywki + areoby + redukcja = rzeźba (zabłąkanie) Trening + dieta + odżywki + areoby + redukcja = rzeźba (zabłąkanie)- Ponad rok temu 
- 
			 Trening- początkujący. Trening- początkujący.- Ponad rok temu 
- 
			 Trening 3 dniowy do oceny Trening 3 dniowy do oceny- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu