Sylwetka Doskonała
Napisano Ponad rok temu
Dawno mnie nie było bo zaczynam już jechać porządnie Ale nic przejdę od razu do rzeczy bo nie mam czasu .Wiec tak Chciałbym aby ktoś doświadczony z forum dał jakiś porządny artykuł o Aerobach Victora Martineza Jestem bardzo ciekawy tego ponieważ robi je on podobno aż 3 razy dziennie czy jakoś tak wiec tyle jeśli chodzi o Martineza. Potrzebuje Plan Treningowy aby zbudować ładne mięśnie brzucha aktualnie jadę z masówką ale chciałbym to połączyć z silnymi mięśniami brzucha ,choć wiem że to nie wskazane na masie .
Chciałbym ten plan robić max 3 razy w tygodniu nie mam sprzętu żadnych specjalnych ławeczek do ćwiczenia brzucha .Słyszałem że ABS ładnie buduje masę wiec chciałbym aby ktoś podrzucił mi ten plan .,a i jeszcze jakiś plan treningowy dążący do wykonywania szpagatu ,ale by był dla mężczyzny i pozwolił mi w dość szybkim czasie zrealizować ten cel.Wiem że dla niektórych może się to wydawać zbyt głupie ale mam zamiar dość ciężko pracować przez wakacje nad swoja sylwetką ,wytrzymałością itd.
Pzdr;D
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
szukanie nie boli - znalazłem to za ciebie
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ale ten Post z Martinezem z Animalpaka to widziałem i chciałbym się dowiedzieć czy to dla mnie wskazane czy mi się mięśnie nie spala po tym xDD i to co wcześnie napisałem niech ktoś ładnie doda w nowym temacie trening brzucha wdł Martineza bo to może sie komuś przydać sami zobaczcie jakie miał po tym efekty .A i dajcie mi jakieś dobre ćwiczenia na szpagat !!!!!! Bo nie mam o tym zielonego pojęcia ;(
Użytkownik PacoAthletic edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Powinniśmy jak najbardziej wspierać nasze forum i jak najbardziej z niego korzystać i je ulepszać