Siłownia w domu.
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Siłownia w domu.
Witam. Chciałbym zacząć już ćwiczyć ale największym problemem jest to że nie mam na czym Mam 16lat 176cm wzrostu i waga 62kg chudy jestem pewnie pierwsze co to masy nabrać bo chciałbym rzezbę robic Do siłowni nie mam dostępu bo autobusów nie mam do miasta po szkole za bardzo. Co mi proponujecie ? Od czego zacząć ? Co tydzień 40zł moge wydawać na ten sport. Odkładać na sprzęt?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
Re: Siłownia w domu.
skoro nie masz na czym ćwiczyć to kluczem do sukcesu będzie dieta , poszukaj w podwieszonych czegoś na masę .
z tą kasa to troche dylemat czy odkladac na sprzet czy wydac na kurczaka , bo to zawsze parę kg na tydzień .. ; )
moglbys odjezdzac przeciez rowerem , niekoniecznie autobusem , kombinuj chlopie jakos , jak ci sie uda pojechac na silke to super.
z tą kasa to troche dylemat czy odkladac na sprzet czy wydac na kurczaka , bo to zawsze parę kg na tydzień .. ; )
moglbys odjezdzac przeciez rowerem , niekoniecznie autobusem , kombinuj chlopie jakos , jak ci sie uda pojechac na silke to super.
Napisano Ponad rok temu
Hm tak myślałem zeby ławeczke jakąś sam zrobić. I kupić sztangę prostą z 20kg obciązenia to razem 30kg. Mi tyle wystarczy bo mam mało siły w rękach a dużo w nogach. Mam tez możliwość ćwiczyć u wujka. Ma w garazu ławkę prostą też sam robił. Sztangę prostą 10kg i 60kg obciazenia. I jedną hantelkę też ma. Na tym jego sprzęcie dam radę cos zrobić ? i ogulnorozwojówka na początek tak z 4tyg? Dajcie link do jakiejś
Napisano Ponad rok temu
Racja,na początek dobra dieta a następnie potem ławecczka- bo to wydaje mi się najbardziej rozsądne. W naszym sklepie jest kilka fajnych zestaów,jeśli teraz nie masz gotówki to poczekaj,odłóż i spokojnie pomogę coś wybrać.