Z czym je rozrabiać żeby nie było grudek i był dobry smak ??
Spróbowałem kiedys gainera i był obrzydliwy.
Napiszcie swoje sposoby rozrabiania białka

Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Ilość białka, węglowodanów i tłuszczów w orgaźmie ! JAK ? |
Dieta |
|
![]()
|
||
Cenne źródła białka |
Rozmowy nie na temat |
|
![]()
|
||
Dwa razy więcej białka na talerzu! |
Diety |
|
![]()
|
||
Cola a wchłanianie białka?? |
Dieta |
|
![]()
|
||
jakie produkty zawierają najwięcej białka |
Dieta |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu