Z czym je rozrabiać żeby nie było grudek i był dobry smak ??
Spróbowałem kiedys gainera i był obrzydliwy.
Napiszcie swoje sposoby rozrabiania białka
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Dieta - dobieranie białka i tluszczy |
Dieta |
|
|
||
jakie produkty zawierają najwięcej białka |
Dieta |
|
|
||
Zapotrzebowanie na węglowodany, białka tłuszczeW dni treningowe i nietreningowe |
Dieta |
|
|
||
Smak metalu w ustach ? |
Inne sporty |
|
|
||
Białka - kompendium wiedzy |
Dieta |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu