witam mam problem z pachwiną od 1.5 miesiąca "czuje" pachwinę stało się to po ambitnym treningu nóg+plecy. pierwszym objawem był szczypanie i dyskomfort na drugi dzień biegunka a później schodziła krew przez odbyt podczas wydalania działo się tak przez jeden dzień. udałem się na izbę przyjęć ale lekarka stwierdziła że przetrenowanie i możliwe popękanie żyłek co spowodowało krwawienie czy ktoś tak miał podobnie teraz jestem jakoś urażony do pachwiny i ciągle ją czyje, czy jest możliwe jakieś naciągniecie naderwanie mięśnia z góry dziękuje za odpowiedz ile może trwać taki uraz? i czy ćwiczyć coś na tą pachwinę czy lepiej zostawić ją w spokoju ?
cały czas szukam informacji w internecie ale warto było by się dowiedzieć od kogoś "doświadczonego"  przez to cierpi trening mój trening nóg  więc chciał bym wiedzieć na czym stoję.

pachwina nie daję spokoju
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Zawody w Szczecinie | KUNG-FU/WUSHU | 
 |   
 | ||
| 5 najważniejszych zalet wody | Diety | 
 |   
 | ||
| Zrzucanie cm-trów z pasa (bf%) | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Walka z wykorzystaniem otoczenia. | COMBAT | 
 |   
 | ||
| Mój NIETYPOWY trening... | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Ból łydek - strona boczna Ból łydek - strona boczna- Ponad rok temu 
- 
			 Jaka maszynka do golenia i balsam ? Jaka maszynka do golenia i balsam ?- Ponad rok temu 
- 
			 problem ze stopą problem ze stopą- Ponad rok temu 
- 
			 Waga? Waga?- Ponad rok temu 
- 
			 BOLĄCE STAWY - łokcie i barki BOLĄCE STAWY - łokcie i barki- Ponad rok temu 
- 
			 trudna sprawa ;\ rozstępy . trudna sprawa ;\ rozstępy .- Ponad rok temu 
- 
			 Metody zbicia ciśnienia Metody zbicia ciśnienia- Ponad rok temu 
- 
			 Problem z nogami Problem z nogamiTunek - Ponad rok temu 
- 
			 Czym spowodowane są te czerwone plamy na twarzy ? Czym spowodowane są te czerwone plamy na twarzy ?- Ponad rok temu 
- 
			 Czy moja tkanka miesniowa wzrosnie? Czy moja tkanka miesniowa wzrosnie?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu