POWRÓT
Napisano Ponad rok temu
W jaki sposób rozpocząć trening po 4latach braku stałego wysiłku fizycznego?
Pływałem przez 8lat podstawówki, w trakcie od jej 4klasy treningi ju-jitsu. Pływanie przerwałem z początkiem liceum a ju-jitsu zaprzestałem w 3klasie liceum i w tedy zacząłem treningi na siłowni. Te z kolei przerwałem 4lata temu. Treningi siłowe rozpoczynałem przy wadzę około 72 kg przy wzroście 170. W trakcie zmieniała się ona między 68 a 73 kg. Obecnie moja waga to 80 kg i leczone farmakologicznie nadciśnienie tętnicze.
Moje pytanie to czy zacząć od ogólnorozwojówki, czy mogę od razu przejść do treningów podzielonych na poszczególne partie?
Niezależnie proszę o pomoc w jego dobraniu.
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Mam możliwość ćwiczenia przed pracą więc jeżeli chodzi o jego rozpiętość, może być rozłożona na dowolną ilość dni. Chciałbym żebyś wskazał mi przez jaki czas zastosować trening obwodowy.
Jeżeli chodzi o aeroby to zamierzam robić rozgrzewkę 10 min na bieżni podbiegiem i około 30-40min interwału na koniec treningu. Pytanie do tego wątku. Czy ćwiczenia na bieżni robić większą liczbę dni w tygodniu niż siłowych, czy ograniczyć się tylko do dni treningowych?
Napisano Ponad rok temu
Dodać coś czy zostawiamy narazie jak jest :-) ?
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Wileki powrót | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Jakie suplementy na powrot masy?? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Po kilku latach powrót,dobieram suplementy,proszę o opinie. | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Fujimoto, czyli tam i z powrotem | AIKIDO | 
 |   
 | ||
| Shaolin zwarty i gotowy na powrót | MIXED-MA | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Ocena treningu Ocena treningu- Ponad rok temu 
- 
			 MC pytania MC pytania- Ponad rok temu 
- 
			 Plan na styczeń - podtrzymanie + wytrzymałośc - do spr. Plan na styczeń - podtrzymanie + wytrzymałośc - do spr.- Ponad rok temu 
- 
			 Plan Treningowy Plan Treningowy- Ponad rok temu 
- 
			 areoby kontra masa areoby kontra masa- Ponad rok temu 
- 
			 Sprężyna królewska Sprężyna królewska- Ponad rok temu 
- 
			 Siłownia domowa Siłownia domowa- Ponad rok temu 
- 
			 Nie wiem co robić Nie wiem co robić- Ponad rok temu 
- 
			 Poszę o pomoc z z treningiem na mase Poszę o pomoc z z treningiem na mase- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na masę przed piciem alkoholu (sylwester) Trening na masę przed piciem alkoholu (sylwester)- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu