Drożdże
Napisano Ponad rok temu
W 100g drożdży znajduje się podobno ok 11g białka, co myślicie o takim białku - dobre będzie do budowania masy (oczywiście nie tylko drożdże ale co o nich myślicie)?
Napisano Ponad rok temu
Po co tak wymyślać dla 11 g białka ? Zjedz lepiej 1 duże jajo ,na to samo cię wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od dużej ilości białka mogą się pojawiać problemy ze skórą, a do jej polepszenia sa setki leków, wiec drożdże hmmm dziwny pomysł
Napisano Ponad rok temu
2 tyg i zero syfów
Napisano Ponad rok temu
Może i lepiej zjeść jedno jajko, ale mam jeszcze problemy z cerą więc myślałem, że połączę jedno z drugim.
Jeżeli nie zabijesz drożdży(nie zalejesz wrzątkiem) to wyrządzą więcej szkody niż przyniosą oczekiwanego pożytku . Po zjedzeniu , drożdże fermentują w żołądku pobierają sobie z naszego organizmu biotynę i witaminy z grupy B. Tutaj była mowa o drożdżach piekarskich . Co do drożdży piwowarskich , jak najbardziej wsuwaj . Na cerę ok. po za tym zawierają wit.B , fosfor, cynk, magnez, żelazo, potas, selen i chrom.
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Ja mam dobry specyfik ale nie pamietam nazwy , ojciec mój pamieta ,poźniej ci napisze
2 tyg i zero syfów
Kwas solny
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.