Sus500-co do niego?
Napisano Ponad rok temu
A masa, nie ważyłem się, widzę że jestem lekko bardziej napompowany niż normalnie, diete trochę kiepsko trzymam, ale masa pójdzie na pewno w górę na plus przy sile i wytrzymałości- ciężkie serie robię teraz każde, i po 4 ćwiczenia na partię, więc musi to zaowocować ( białko jest i bulk, plus bcaa i vitaminy-jeszcze dojdzie creatynka)
Zacząłeś już susa? Napisz co i jak..
Rośnij!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jedno pytanie do panów co znaja się na saa - czytałem wywiad z Dorianem który opisywał swoje cykle przed Olimpią, i mówił że w sumie saa to nie jest żaden wcale syf i w ogóle raczej się zdecyduję, ale jedno jego słowie mnie trochę przeraziło
" spora część kulturystów stosujących saa muszą potem stosować kurację hormonalną by normalnie funkcjonować...." - co to znaczy? że blokuje mocno i potem trzeba ciągle korzystać z kuracji hormonalnej?? o co chodzi w tej wypowiedzi?
artykuł muscular development ( poprzedni numer, nie ten co teraz jest w kioskach ) i wywiad z Yatesem przeczytajcie i oświećcie o co z tym chodzi ( chyba że coś przekręciłem w tej wypowiedzi i to nie tak jak rozumiem )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale co do kuracji hormonalnych po stosowaniu saa mało wiem i proszę o szersze wypowiedzi - czy znacie jakichś kulturystów co zmuszeni sa do ich stosowania, lub , nie daj Boże, sami już musicie z nich korzystać by funkcjonować prawidłowo.
I czy grozi mi coś takiego jak zdecyduje się na saa ( co zaznaczam jeszcze nie próbowałem), ewentualnie czy słabe cykle to nie ma takiego w ogóle zagrożenia..
Napisano Ponad rok temu
Flex mowi m.in o tym, ze mial do konca zycia byc na hormonalnej terapii zastepczej, ale dzieki magicznemu "suplementowi" moze go brac (tez chyba do konca zycia), ale ma wtedy swoj naturalny testosteron. Co do syntholu to slyszalem cos o lapach, ale w sumie to sam nie wiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mam pytanie - ba na libido w ogóle nie narzekam, jest tak jak zawsze było, więc moje pytanie-czy brać clomed czy sobie odpuścić tylko booster zapodać tak dla pewności albo zma, bo może clomed bym zostawił na później.
A Ty pemon, jak Tobie idzie sus? Zacząłeś już? jakies zmiany?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie za bardzo rozumiem pytanie...-odlozonym fetem, redukcja na 100%? nie wiem o co chodzi, co do efektów ubocznych to ja nic nie zauważyłem - jak na razie 0 efektów ubocznych, zostało kilka dni, jak coś się okaże to napiszę.no to wyglada to całkiem dobrze ja zaczynam po nowym roku postaram sie prowadzic jak najlepsza relacje a powiedz mi startowales z jakims odlozonym fetem czy redukcja przed tym byla w 100%?jakies efekty uboczne zauwazyles?
Mam pytanie jeszcze co do odbloku-niech ktoś poradzi- czy stosować clomed skoro nie czuje żadnego zablokowania..? Czy booster teścia sobie kupić i już, czy jednk zapodac clomed apteczny...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu