Sus500-co do niego?
Napisano Ponad rok temu
Zacząłem 22 listopada we wtorek, biorę po dwa tabsy dziennie. Na razie coś mało efektów, nic znaczacego nie zauważyłem, od wczoraj ( dokładnie po tygodniu brania) zwiększyłem do 3 tabsów na dzień. I mam pytanie, bo sus w takim tempie szybko się skończy, co można dołączyć do niego? chciałbym w 3 tyg coś dołączyć i zakonczyć tym środkiem po 3 tyg tak aby cykl trwał 6 tyg.
Co proponujecie abym kupił?
Inne rzeczy jakie biorę to omega 3, witaminy vigor, esseliv na osłonę, no i odzywki i bcaa.
Na odblok juz leży i czeka clomid i ewentualnie na gino mam tammofixen 10 mg.
proszę o sugestie, dzięki i pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
A co do postu PUMP-a to ok, dokupić susa proponujesz i pojechać 3 tabsy do 6 tyg łącznie tak?
Bo co myślisz by np kupić jakiś oxanavar, albo massdrol, albo h-drol...itp czy raczej byś zrobił tak jak mówisz - susa do końca pociągnąć w zwiększonej dawce..?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
h drol dobrze by sie juz sprawdzil
czyli co mówisz, h-drola zakupić i pociągnąć go w 3 tygodniu
czy mogło by to tak wyglądać?
sus 1 wszy tydzień 2 tabsy
sus 2-3 tydzień 3 tabsy >>> rozpisałem z tym co już wybrałem w pierwszym tygodni bo jestem w trakcie cyklu..
h-drol 3-6 tydzień 2 tabsy
tak będzie sensownie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak w ogóle to masz plusa za pomoc;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie zwiększyła się wytrzymałość, i siła trochę na plus. Ale wytrzymałość naprawdę się poprawiła. Więcej ćwiczeń z większym ciężarem i więcej powtórzeń - co przełożyło się na większą pompę - jeśli będzie dalej tak szło to jestem zadowolony!
będę informował w miarę na bieżąco o postępach, oraz różnice jakie nastąpią po przejściu z susa na H-drol
Jak będę miał wolną chwilę to wrzucę jakąś fotkę, ale z czasem naprawdę kiepsko - mam 32 lata, żonaty, praca i 3 dzieci, więc obowiązków co nie miara, ale na siłownię zawsze trochę znajdę czasu..;-P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pierwszy tydzień 2 kapsy dziennie, od drugiego do trzeciego tyg po trzy kapsy dziennie, a następnie przechodzę na h-drol, 3-5 tygodnia 3 kapsy, ostatni tydzień ( czyli 6-ty) 2 kapsy, tak zamierzam bo jestem w trakcie cyklu, mam nadzieję że pomogłem, powodzeniajak dawkujesz tego susa?
chyba że koledzy co się bardziej znają coś podpowiedzą w sprawie h-drola...jak nim zakończyć, ale na razie tak zamierzam
Napisano Ponad rok temu
pierwszy tydzień 2 kapsy dziennie, od drugiego do trzeciego tyg po trzy kapsy dziennie, a następnie przechodzę na h-drol, 3-5 tygodnia 3 kapsy, ostatni tydzień ( czyli 6-ty) 2 kapsy, tak zamierzam bo jestem w trakcie cyklu, mam nadzieję że pomogłem, powodzenia
chyba że koledzy co się bardziej znają coś podpowiedzą w sprawie h-drola...jak nim zakończyć, ale na razie tak zamierzam
1-2 2kaps
3-4 3kaps
5-6 4kaps
tak planuje brac mam 2 opakowania w 5 tygodniu dorzucam kreatyne na cayly cykl mam nox pumpa przed treningiem + pelna suplementacja myslisz ze sprawdzi sie to to moj pierwszy cykl ph .i jeszcze pytanko w 4 tygodniu wyjdzie mi ze co 6 godzin musialbym przyjmowac kapsulke zalecane jest co 8 mysle ze nei bedzie to jakos sie odbijac na rezultatach?ty w jakich godzianch przyjowales susa na czczo lepiej wchodzi czy po posilku ? powodzena tam rosni:)
Napisano Ponad rok temu
I rozumiem że masz coś na osłonę wątroby? - bo nic nie napisałeś tam wyżej o osłonie. Co zamierzasz na odblok? coś z apteki czy coś sklepowego?
Napisano Ponad rok temu
powiem szczerze że nie dopatrzyłem się informacji na susie że masz brać co 8 h kapsy. Więc staraj się brać po prostu rozsądnie w jak największych odstępach, ja biorę średnio co 6-8 h, i jest ok. Al e zdecydowanie podczas posiłku lub od razu po - taka informacja jest już tam zawarta!
I rozumiem że masz coś na osłonę wątroby? - bo nic nie napisałeś tam wyżej o osłonie. Co zamierzasz na odblok? coś z apteki czy coś sklepowego?
dzieki za odpowiedz tez zamierzam srednio brac co 6 godzin przy 4 kapsach nie dam rady inaczej starasz sie brac tak dawki ph aby wychodzilo jakos przed lub po treningu ma to jakies znaczenie? sory ze tyle pytan zaczynam dopiero z czyms mocniejszym zawsze lepiej zapytac niz zalowac a na pewno jesli tylko dam rade to sie odwdziecze! tak mam odbloki sklepowy 120 kaps PCT Assist i wlasnie nie wiem czy warto ciagnac cale opakowanie na watrobe Cycle Assista 2 razy dziennie do ph po 4 kaps i oczywiscie witaminy i cala suplementacja bede robil z calego cyklu relacje wiec tam wszystko ebdzie dokladnie rozpisane
Napisano Ponad rok temu
A kreatyne zaczynam w 3 tygodniu ( tak mi tu mówili, więc tak zrobię)
To też mój pierwszy cykl więc też się uczę.
Na razie siła rośnie na tym susie... i żadnych efektów ubocznych nie zaobserwowałem, poza małymi pryszczami w okolicy brody , ale to też nie wiadomo na 100% bo zawsze miałem z cerą kłopoty..
Napisano Ponad rok temu