DOBRA NUTA
Napisano Ponad rok temu
Genialna,ale ja lubię melancholię i umartwianie się:
Napisano Ponad rok temu
Trochę słabe
Jak od jakiegoś czasu nie słucham już prawie rapu bo na prawdę jest słaba scena do tego co było pare lat temu to ten kawałek gdizieś tam wygrzebany na yt mi się podoba, a przynajmniej jakiś przekaz
rozwaliło mnie ostatnio że Brx z Popkiem nagrywają jak ktoś nie słyszał:
o ile Popek nigdy nie był dobrym raperem, o tyle nagrania dla beki dają radę w dosłownym sensie dla beki XD
Genialna,ale ja lubię melancholię i umartwianie się:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
chyba za dużo tej figówki wczoraj wypiłeś XD
Napisano Ponad rok temu
Dawny BRX to klasyk obecny BRX to dno totalne.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
zresztą jak dla mnie na dzień dzisiejszy z polskiego rapu nie ma za bardzo co słuchać
niby JWP się łyknie, no ale też jak ostatnio Ero pojechał
o dziwo Tede dobrą zwrotę nawinął
Bonusy RPK, Kałeny do mnie też nie przemawiają tak samo nurt zachęcania do sportu jak Chady, Soboty dla mnie po prostu żałosne, bity na dubstepach w ogóle tragedia
z legali niewiem Pih, Peja zawsze do łyknięcia z aktualnych
Kękę pierwszą płytę dobrą wydał, teraz druga lipa
...no nie ma co słuchać
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Eripe świetny raper, dobre linijki, dobra technika, punche no czuć świeże teksty a nie przewijane od 90 lat. Nizioł Spoko przypadała mi do gustu jego nowa płytka. Kękę spoko lubie go słuchać, Borixon od XXXX lat zero progresu coś nowszego to co z Popkiem robi ale też jakoś do mnie to nie przemawia. Quebo polecam
Napisano Ponad rok temu
Polski rap był kiedyś dobry jak był undergroundowy teraz... to już nie to samo
Dlatego wole zagraniczny lub inny rodzaj muzyki
Napisano Ponad rok temu
Wszędzie gdzie jest progres są zmiany. W Polsce kiedyś się nagrywało o biedzie bo była bieda dziś już raczej takiej samej biedy nie ma a Ci co nagrywają od 20 lat o tym samym albo nie umieją się rozwinąć albo nie wiem. Jak i w zagranicznym tak samo i w polskim, rozwija się technikę, rozwija się skille a nie nawija o blokach i obszczanych murkach Tak samo w stanach nie nawija się już o szerokich spodniach ubranych tył na przód krzycząć JUMP! JUMP! klasyka zagranicznego rapu, dr.Dre, Snoop, Eminem, kiedyś ich kawałki spoko gitarka, dziś co nawijają?
Napisano Ponad rok temu
Wszędzie gdzie jest progres są zmiany. W Polsce kiedyś się nagrywało o biedzie bo była bieda dziś już raczej takiej samej biedy nie ma a Ci co nagrywają od 20 lat o tym samym albo nie umieją się rozwinąć albo nie wiem. Jak i w zagranicznym tak samo i w polskim, rozwija się technikę, rozwija się skille a nie nawija o blokach i obszczanych murkach Tak samo w stanach nie nawija się już o szerokich spodniach ubranych tył na przód krzycząć JUMP! JUMP! klasyka zagranicznego rapu, dr.Dre, Snoop, Eminem, kiedyś ich kawałki spoko gitarka, dziś co nawijają?
haha przypomniałeś kriss kross XD
XD
w dzisiejszym polskim rapie najbardziej drażni mnie nurt zachęcania do sportu i bitów na dubstepach, o hasztagach nie można nie wspomnieć, co chwile pojawia się jakiś lamus mówiąc na dobry kawałek że jest zły tylko dlatego bo nie ma hasztagów XD