POMOC HMB?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam. Mam do was pytanie otóż trenuję wyczynowo piłkę ręczną (7 treningów w tygodniu rano i wieczorem) Raz w tygodniu mam trening siłowy tzn praca z piłkami lekarskimi 5kg oraz trening stabilizacyjny a we wtorek mam typowy trening na siłowni 1,5h. Tak naprawdę dopiero zaczynam pracę na siłowni górnych patrii ciała (wcześniej robiłem tylko nogi,uda 62 - łydka 42). Ważę 80 przy wzroście 182 ,mam trochę oponę na brzuchu słaby biceps (33) w klacie (100cm) i mam tego tłuszczu najwięcej w okolicach pasa. Moje pytanie dotyczy HMB. Czy opłaca mi się zakupić HMB? Chciałbym zrzucić kilka zbędnych kg i za pomocą pracy przerobić ten tłuszcz w miarę możliwości na rzeźbę i masę.
Witam do zrzucenia oponki przede wszystkim są potrzebne ćwiczenia polecam A6W (opis znajdziesz w google jak piszesz A6W). Ja stosuje taki preparat na spalanie tłuszczu MUCLETECH HYDROXYCUT HARDCORE X DRINK 236 ml widać efekty spaliłem na tym pare łednych kilo.
Możesz też spróbować BCAA + spalacz. HMB było dobre jakieś 10lat temu teraz sa lepsze suple. Możesz dodać białko między posiłkami przyśpieszy metabolizm i na pewno pomoże zgubić pare kilo.
Użytkownik MustaS edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na spalenie tkanki tłuszczowej to są aeroby ,myśle że przy intesnsywnych treningach twoich spa;osz fat ale musisz trzymać diete na redukcje
Nie da się przerobić tkanki tłuszczowej w mięśnie ... Albo spaalasz to co masz albo robisz masę . Jak spalasz to kup Spalacz (olimp thermo speed ci starczy na pocztaek ) + Bcaa może być fitmax bcaa cytrulina + wit + omega 3
Napisano Ponad rok temu
MustaS wszystko co mówisz mija się z prawdą
Na spalenie tkanki tłuszczowej to są aeroby ,myśle że przy intesnsywnych treningach twoich spa;osz fat ale musisz trzymać diete na redukcje
Nie da się przerobić tkanki tłuszczowej w mięśnie ... Albo spaalasz to co masz albo robisz masę . Jak spalasz to kup Spalacz (olimp thermo speed ci starczy na pocztaek ) + Bcaa może być fitmax bcaa cytrulina + wit + omega 3
Napisał ze ma oponke wiec radze mu to co mi pomaga i wiem co jest praktyczne (czytaj co jest napisane a nie wymyslaj)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj wiele tematów na forum, podstawa to jeśli chodzi o suplementację:
BCAA (najlepiej z R-ALA)
Spalacz (obecnie najlepsze to moim zdaniem Meltdown, Hellburner, BP Rx6 wersja 45 kap.)
Omega-3 (Olimp)
jeśli masz fundusze to także mimikery insuliny (np. Opti Slin, Slin Sane)
Użytkownik Mexyk edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jak chcesz zgubić fat a6w to powodzenia bo się na pewno przyda
Mam pytanie do Ciebie miałeś kiedyś redukcje? cwiczyles A6W bo mi się wydaje że raczej nie i nie masz pojęcia co te ćwidzenia daja. Nastepka kwestia naucz sie czytac z zrozumieniem. koles pisał o brzuchu więc ja opisałem co ma na brzuch robic.
Powodzenia w edukacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widocznie wiesz lepiej Czyli wychodzisz z założenia że skoro ma opone na brzuchu to tylko może ją spalić poprzez brzuszki ? mhmm ciekawa teoria
Aero,aero i jeszcze raz aero Dieta z ujemnymi węglami na rzecz tłuszczu jako źródło energi . Dużo białka i będzie okey
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie spala dlaczego ja mam mniej w pasie ? a aeroby odstawilem i tylko robie silke i A6W? Ok ja juz tu nie pisze koles o HMB pisze a my o A6W nadajemy.A6W nie wspomaga spalania tk. tłuszczowej z brzucha, ani z innej partii ciała.
Pozdrawiam "fizjologów'
Napisano Ponad rok temu
tak samo jak trening na siłowni czy chociażby spanie...Skoro nie spala dlaczego ja mam mniej w pasie ? a aeroby odstawilem i tylko robie silke i A6W? Ok ja juz tu nie pisze koles o HMB pisze a my o A6W nadajemy.
Pozdrawiam "fizjologów'
Napisano Ponad rok temu
Masz większy wydatek kaloryczny więc i tłuszcz poleciał, także z pasa, za dużo filozofujesz niestety za mało słuchasz i myślisz, zmień kolejność a będzie lepiej.Skoro nie spala dlaczego ja mam mniej w pasie ? a aeroby odstawilem i tylko robie silke i A6W? Ok ja juz tu nie pisze koles o HMB pisze a my o A6W nadajemy.
Pozdrawiam "fizjologów'
O HMB pisalem do autora tematu, czytaj proszę ze zrozumieniem.
Użytkownik Mexyk edytował ten post Ponad rok temu