czesc i witam wszystkich na forum ..

sportem silowym zajmowalem i interesowalem sie kilka lat lecz niestety ciagle jakies przerwy itp itd teraz po raz kolejny chcialbym sie za siebie wziac poprawic sylwetke sile i ogolnie jak cwicze to czuje sie lepiej ale nie o tym ma byc mowa .. jako tako o tym pojecie mam ale mam maly problem a mianowicie praca... pracuje 5, 6, dni w tygodniu od rana do wieczora i co najgorsze ciagle w delegacji jezeli chodzi o czas wolny to jedynie weekend i dni w ktore sporadycznie pracuje na miejscu wiec chcialbym zeby ktos mi doradzil czy jest sens zaczynac meczyc sie na silce z tym ze trenowalbym raczej tylko dwa gora trzy dni w tygodniu minimum raz.. z gory dzieki za pomoc

dluga przerwa...
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Przerwamiędzy moim cyklemporady | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| jaka przerwa | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Przerwa w siłowni 2 miesiące | Dieta | 
 |   
 | ||
| idzie zima przerwa w bieganiu? | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Staż 14 miesięcy z bardzo małymi przerwami - potrzebuję porady. | Galerie zdjęć | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Proszę o pomoc, wprowadzenie - nowicjusz całkowity Proszę o pomoc, wprowadzenie - nowicjusz całkowity- Ponad rok temu 
- 
			 Rozgrzewka-ważny element treningu Rozgrzewka-ważny element treningu- Ponad rok temu 
- 
			 Pomocy - plan treningowy na mase Pomocy - plan treningowy na mase- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na masę do oceny - ewentualnie poprawki Trening na masę do oceny - ewentualnie poprawki- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc w ułożeniu treningu rzezba-wytrzymałosc Pomoc w ułożeniu treningu rzezba-wytrzymałosc- Ponad rok temu 
- 
			 Klata - Trening na siłę, pomocy. Klata - Trening na siłę, pomocy.- Ponad rok temu 
- 
			 Pakiet treningowy. Pakiet treningowy.- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanie i split Pytanie i split- Ponad rok temu 
- 
			 Mój plan do oceny Mój plan do oceny- Ponad rok temu 
- 
			 trening klaty trening klaty- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu