Skocz do zawartości


Zdjęcie

banalne pytanie - pierś z kurczaka


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

Tirel
  • Użytkownik
  • Pip
  • 26 postów
  • Pomógł: 0
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

banalne pytanie - pierś z kurczaka
Jak przygotować pierś z kurczaka żeby ją zjeść w bułce? Smażyć czy gotować? Można w mikrofalówce ją przypiec czy takie coś nie wypali? Czy usmażona/ugotowana pierś nadaje się do jedzenie w bułce na następny dzień?
  • 0

cezaryyy
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 395 postów
  • Pomógł: 0
9
Neutralna
  • Płeć:Mężczyzna
  • Wzrost [cm]:183

Napisano Ponad rok temu

Re: banalne pytanie - pierś z kurczaka
Gotuj w ważącej wodzie 10minut i jest ok:)
nie wiem czy na 2 dzień będzie dobra. ja takie bułki z piersią Biore do szkoły
  • 0

Tirel
  • Użytkownik
  • Pip
  • 26 postów
  • Pomógł: 0
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: banalne pytanie - pierś z kurczaka
O właśnie tak się składa że też mam zamiar brać takie bułeczki do szkoły :(
  • 0

***Ania***
  • Ekspert
  • PipPipPipPip
  • 3255 postów
  • Pomógł: 0
107
Bardzo Dobra
  • Płeć:Kobieta
  • Zainteresowania:sztuka, malarstwo, gotowanie
  • Wzrost [cm]:152
  • Waga [kg]:54

Napisano Ponad rok temu

Re: banalne pytanie - pierś z kurczaka
ugotuj jak mówi cezaryyy tylko do wody dodaj troche soli, lisc laurowy, z 2 ziela angielskie i łyzeczke curry :( pycha :D krój na plastry do do bułki :D
  • 0

Dołączona grafika


Bucy15
  • Guests
  • PipPipPipPip
  • 1352 postów
  • Pomógł: 0
  • Lokalizacja:Łuków
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano Ponad rok temu

Re: banalne pytanie - pierś z kurczaka
O proszę, jaki przepis :D Przetestuję :(

Na każdym treningu przekraczam granice moich możliwości.

Jeśli pomogłem daj +

Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.

Nie pisać na PW/Priv.


***Ania***
  • Ekspert
  • PipPipPipPip
  • 3255 postów
  • Pomógł: 0
107
Bardzo Dobra
  • Płeć:Kobieta
  • Zainteresowania:sztuka, malarstwo, gotowanie
  • Wzrost [cm]:152
  • Waga [kg]:54

Napisano Ponad rok temu

Re: banalne pytanie - pierś z kurczaka
w koncu ide na gastronomię :(
  • 0

Dołączona grafika


kuba1000
  • Guests
  • PipPipPipPip
  • 8481 postów
  • Pomógł: 4
  • Lokalizacja:Poznań
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano Ponad rok temu

Re: banalne pytanie - pierś z kurczaka
Hah ja dodaje 2-3 łyżeczki curry i w tym gotuje :D Nawet dobre jest hah :(

Ale do buły wole smażyć :D

Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu


UkaniU

UkaniU
  • Zabanowany(a)
  • PipPipPipPip
  • 3340 postów
  • Pomógł: 15
  • Lokalizacja:Kraków / Wrocław
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Culinary and healthy cooking in the kitchen!
  • Staż [miesiące]:6 lat +
  • Wzrost [cm]:174
  • Biceps [cm] :41,5
  • Wyciskanie [kg]:140
  • Waga [kg]:81

Napisano Ponad rok temu

Re: banalne pytanie - pierś z kurczaka
Pierś podczas gotowania oddaje większą cześć swojej wody w postaci pary , zminimalizować to można po przez wysokie nasolenie wody(nie polecam) lecz nie do końca skuteczne lub zlanie Fileta przed gotowaniem wrzącą oliwa.

Wracając do tematu , jeżeli ją ugotujesz dzień wcześniej to jestem pewien że z jedną bułką będziesz się męczył ponad 10min.

Przygotuj plastry filecika dzień wcześniej dobrze dopraw i usmaż przed wyjściem , zajmie Ci to max 10min.

Użytkownik UkaniU edytował ten post Ponad rok temu



Dołączona grafika

Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.

S
iła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.




Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024